Hastane inşaatı durdu

Güncelleme Tarihi:

Hastane inşaatı durdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde temeli geçen yıl atılan SSK Hastanesi inşaatı kaderine terkedildi. Devletten hiç yardım alınmadan yapılmaya çalışılan hastanenin temelini sular bastı.

Çorlu Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından yapımına başlanan 250 yataklı SSK Hastanesi inşaatında çalışmalar durduduldu. Vakıf Başkanı ve Tekirdağ Valisi Zeki Şanal, bugüne kadar çalışmaların işadamlarının desteğiyle sürdüğünü belirterek, ‘‘Biz vakıf olarak hastanemizi yapmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde inşaatı hızlandırmak için harekete geçeceğiz. Bu konuda bölgedeki işadamlarının desteğini isteyeceğiz’’ dedi.

Çorlu ve çevresinin hızla sanayilleştiğine dikkat çeken Teksif Sendikası, Türk Harp-İş ve DİSK temsilcileri de bölgede 70 binin üzerinde SSK'lının bulunduğunu belirttiler. Sendika temsilcileri, SSK işçi ve ailelerinin sağlık sorunları için Tekirdağ'a gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, ‘‘Hastanenin yapımına devletinde destek vermesini istiyoruz. Sadece vakfın topladığı yardımlarla bu hastane inşaatı bitmez. Binlerce kişi yıllardır sağlık sorunları yüzünden mağdur durumda.’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!