Hastane bahçesinde insanlık ayıbı

Güncelleme Tarihi:

Hastane bahçesinde insanlık ayıbı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2007 17:24

Tedavisinin ardından yaraları tam iyileşmeden taburcu edilen kimsesiz adam, 1 hafta hastanenin bahçesinde yattı. Kimse oralı olmadı. DHA muhabiri devreye girince hastane görevlileri seferber oldu.

Haberin Devamı

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin ardından yaraları tam iyileşmeden taburcu edildiği öne sürülen kimsesiz adamın durumu yürek dağladı. Yaklaşık 1 haftadır hastanenin bahçesinde yattığı öne sürülen yaşlı adamın yaralarının üzerinde böceklerin gezindiği görülürken, ayağındaki galoşlar da dikkat çekti. Hastane yetkilileri kadar vatandaşların da görmezden geldiği yaşlı adamı fark eden gazetecilerin bildirmesi üzerine, hastane görevlileri seferber oldu.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesinde çalılıklar arasında acılar içinde yatan bir kişi dikkat çekti. Yaralının eskimiş ve açılmış bandajlı yarasının üzerinde böceklerin olduğu görüldü. Daha önce hastanede tedavi edilip sokağa atıldığı öne sürülen yaşlı adamın ayağındaki galoşların bile durduğu görülürken, acılar içinde inleyen yaşlı adamı hastane yetkilileri kadar vatandaşlar da görmezlikten geldi.

Yaklaşık 1 haftadır hastane bahçesinde yattığı öne sürülen adamı farkeden DHA muhabiri durumu hastane yetkililerine bildirdi. Kameraları farkeden hastane görevlileri bir haftadır bahçede yatan yaşlı adam için seferber oldu. Evsiz olduğu belirtilen yaşlı adam tedavi edilmek üzere hastaneye alındı. Adı belirlenemeyen kişinin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!