Hastalara ücretsiz tıraş hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Hastalara ücretsiz tıraş hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 14:51

SİVAS'taki Numune Hastanesi'nde yatarak tedavi gören erkek hastalara, hastane yönetimince ücretsiz saç ve sakal traşı hizmeti veriliyor.

Haberin Devamı

Hastane görevlileri her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri servislerdeki hastaları tek tek dolaşarak ihtiyacı olan erkek hastaları ücretsiz olarak tıraş ediyor.

Hastalar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan bu hizmet hastanede görevli 2 berber tarafından yürütülüyor. Hastane bünyesinde 18 yıldır berberlik yapan Gazi Aydemir, ihtiyacı olan hastaları hiçbir ücret talep etmeden tıraş ettiklerini belirterek, “Ben 18 yıldır bu hastanede berber olarak çalışıyorum. Hastane tarafından başlatılan bu uygulama çerçevesinde servislerde yatarak tedavi gören hastalardan ihtiyaç duyanları hiçbir ücret talep etmeden tıraş ediyoruz. Bu, hastane tarafından hastalara yönelik bir hizmettir” dedi.

 Hastanede yattıkları süre zarfında dışarı çıkıp gerekli ihtiyaçlarını yerine getiremeyen hastalar ise böyle bir hizmetten memnun kaldıklarını belirterek hem kendilerini tıraş eden berberlere hem de hastane yetkililerine teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!