Hasta dediler fuhuş çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hasta dediler fuhuş çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 00:00

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ay önce Kırgızistan ve Gürcistan’dan Adana’ya hastabakıcılığı için getirilen kadınlara fuhuş yaptırıldığı bilgisine ulaştı.

Haberin Devamı

Teknik çalışma başlatan polis, şebekenin liderliğini, fuhuşa aracılık yapmak suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan “Rus Ahmet” lakaplı Ahmet E.’nin (46) yaptığını belirledi. 2 Temmuz günü düzenlenen operasyonda, 1’i Kırgızistan, 5’i Gürcistan uyruklu 6 kadına ulaşıldı. Fuhuş batağına sürüklenen Kırgızistan uyruklu M.C. ifadesinde şunları anlattı:

Yangın merdiveninden müşteriye...

“Hasta ve yaşlı insanlara bakmak için Adana’ya gelmiştik. Pasaportlarımıza el koyan Ahmet, bize zorla fuhuş yaptırdı. Bizi bir apartman dairesinde tutuyor, müşteri bulduğunda apartmanın yangın merdiveninden aşağıya indirip, kendi adamı olan taksiciye teslim ediyordu. Müşterinin yanına gidiyor, ilişkiye girdikten sonra da aynı yolla geri dönüyorduk.” Zorla fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek iddiasıyla gözaltına alınan Ahmet E. ile Ahmet Ç. (40), Kenan Ç. (40), Tekin Ö. (34), Dilek G. (30) ve Yüksel F. (40) tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!