Haşim Kılıç cesur bir insan

Güncelleme Tarihi:

Haşim Kılıç cesur bir insan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 23:08

HÜKÜMET Sözcüsü Bülent Arınç, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’a destek çıkarak, “Eleştirilerin ölçülü olması gerekir. Onun için söylenenler bana söylense kırılırım. Onu cesur bir insan olarak tanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ASTSUBAYIN HİKAYESİNİ PAYLAŞMAYACAĞIM

“Olayın hikayesini paylaşamayacağım. Ancak MİT daha önceki operasyonlarda olduğu gibi başarılı bir operasyona imza atmıştır. Suriye sınırında kaçakçılara karşı görev yaparken alıkonulan ve ardından yurda getirilen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Özgür Örs ile ilgili elbette bir soruşturma yapılacaktır. Kendisinin vereceği bilgiler dahilinde bu irtibat kesilme olayının ne şekilde olduğu, kimler tarafından olduğu, nasıl cereyan ettiği konularını hep beraber öğrenmiş olacağız zamanı geldiğinde.

BUNLAR AK PARTİ’NİN YIPRATILMASINA YÖNELİK

Dört eski bakan ile ilgili gazetelerde yazılan haberlerin çoğu doğru değildir. Cumhurbaşkanımızla ilgili bir senaryo gündemde tutulmaya çalışılıyor. Bu günlerde bir dezenformasyona önem veriliyor. Meclis komisyonu sonuçlanmıştır. Bu bir ara karardır. Olayın politik yönü olduğunu biliyoruz. AK Parti’nin yıpratılmasına yönelik olduğu düşünüyoruz. Burada bir gruplaşma var. Ancak AK Parti ile ilgili değildir. Gruplaşma CHP ve MHP’dedir. Biz yolsuzlukla mücadeleyi inancımız olarak biliyoruz. Bu iftiraların vatandaşın nezdinde sinek ısırığı kadar değeri yoktur.

KILIÇ CESUR BİR İNSAN

Anayasa Mahkemesi başkanını yıllardır tanırım. Mücadelesini bilirim. Onun için söylenenler bana söylense kırılırım. Onu cesur bir insan olarak tanıyorum. Bu tartışmaları Kılıç’a endekslememek gerekir. Başkana gösterilen tepkilerin ölçülü olmasını dilerim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!