Harry Potter için uykusuz kalacaklar

Güncelleme Tarihi:

Harry Potter için uykusuz kalacaklar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2001 10:41

Bütün dünyada küçükler arasında başlayıp yetişkinlere yayılan Harry Potter çılgınlığı devam ediyor. J.K. Rowling'in satış rekorları kıran romanından uyarlanan ilk Harry Potter filmi Büyücünün Taşı yarın İngiltere ve ABD'de gösterime giriyor. Pek çok sinema film için özel geceyarısı seansları düzenleyecek.

Haberin Devamı

Harry Potter Büyücünün Taşı filmini ilk görenler arasında olmak isteyen meraklılar için Amerika`daki bazı sinemalarda gece yarısı seansı konuldu. Â

Sinema çevreleri, filmin basit bir çocuk filmi olmadığını, 7`den 70`e herkesin beğeneceği bir yapıt olduğunu söylüyorlar.  
     
BAŞLAMADAN REKORA ADAY OLDU  
     
Dağıtımı ``Warner Bros`` şirketince yapılan ve 125 milyon dolara malolan Harry Potter'ın, ilk gün ve ilk hafta rekorlarını kıracağına kesin gözüyle bakılıyor.  

Sinemaların bazılarının giriş bölümleri Harry Potter ile ilgili hediyelik eşya ve mankenlerle süslendi.  

Rowling`in dördüncü kitabı olan ``Harry Potter ve AteÅŸ Kabı`` adlıroman, geçen yıl Temmuz ayında satışa çıktığında, çocuklar gece yarısı kitapçıların önünde kuyruk oluÅŸturmuÅŸtu.Â

Rowling'in romanından uyarlanan Harry Potter Büyücünün Taşı'nı sinemaseverlerin evde Tek Başına ile hatırlayacağı Chris Columbus yönetiyor. Daniel Radcliffe'in Harry Potter'ı canlandırdığı film yeni yılın ilk ayında Türkiye'de de gösterime girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!