Harem selamlık piknik

Güncelleme Tarihi:

Harem selamlık piknik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2006 13:59

Sivas İmam Hatipliler Derneği'nce Paşabahçe Piknik Alanı'nda, ‘İmam Hatipliler Buluşması’ adı altında piknik düzenlendi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı piknikte kadın ve erkekler ayrı ayrı oturdu, ilahiler okundu.

Haberin Devamı

Sivas İmam Hatipliler Derneği'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği ‘İmam Hatipliler Buluşması’, Paşabahçe Piknik Alanı'nda yapıldı. Pikniğe Sivas İmam Hatip Lisesi mezunu olan AKP Sivas miletvekilleri Selami Uzun ile Osman Kılıç da katıldı.

Piknik şöleni ilahiler ve Kuran okunmasıyla başladı. İmam Hatipliler Derneği Başkanı Turan Topgül, imam hatiplilerin bir araya gelmesi ve çeşitli etkinliklerde bulunması için gayret gösterdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Kısa bir süre önce kurulan derneğimiz kamuoyunun da taktirle karşıladığı faliyetlerde bulunarak tabela derneği olmayacağını, Sivas'ın en büyük ve en etkin derneği olacağını göstermiştir. Bugün sizlerle yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Piknik şölenine imam hatip kökenli kişilerin eş ve çocukları da katıldı. Piknik alanında oluşturan bölgede, erkek ve kadınlar, harem-selamlık olarak ayrı ayrı oturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!