Haram parası Kızılay’a gitti

Güncelleme Tarihi:

Haram parası Kızılay’a gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 02:05

17/25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili takipsizlik kararının ardından adli emanetteki paraların faiziyle iadesi ve Meclis Soruşturma Komisyonu’nda karar toplantısının ertelenmesi konusunda tartışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Meclis’te dün basın toplantıları ve yazılı açıklamalarla yapılan değerlendirmeler şöyle:

Muharrem Işık (CHP Erzincan Milletvekili) Reza Zarrab’ın aldığı haram parayı Kızılay’a vermesini kınıyorum. Onların yüzsüzlüğü ortaya çıkmış, ne oldukları belli, ar damarları çatlamış, derileri kalın. Ama Kızılay’ın kabul etmesini daha fazla kınıyorum.

FAHRİ DOKTORA VERSİNLER

Özcan Yeniçeri (MHP Ankara Milletvekili) Öcalan’la hükümetin yaptığı gibi yolsuzlarla da müzakereler başlamalıdır. Bu muhterem zatların itibarları yeniden inşa edilmelidir. Öcalan’a terörü, Zarrab’a yolsuzluğu önlemekten malum vakıf üniversitesi fahri doktora vermelidir.
Şefkat Çetin (MHP Genel Başkan Yardımcısı) AKP’li vekiller vicdanlarıyla Saray’daki sultanın talimatları arasında sıkışıp kalmıştır. Siyasi baskı uygulayarak, dosyayı kapatmakla gerçekleri örtbas etmenin mümkün olmadığı, millet vicdanının yanı sıra yarın bir de Hakk’ın divanına çıkılacağı unutulmamalıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!