Hande'den geri adım

Güncelleme Tarihi:

Handeden geri adım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2007 00:00

Hande Yener, Eurovision'dan kendisine teklif geldiğini açıklamıştı.TRT'den gelen yalanlama ile basın açıklaması yaptı.ştı.

Haberin Devamı

Hande Yener fotoğrafları için tıklayın

Eurovision 2008'e katılmak için TRT'den teklif aldığını söyleyen Hande Yener, geri adım attı. TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney'in, "Kurum yöneticilerince 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek üzere bazı sanatçılara teklif götürüldüğü haberleri doğru değil" açıklaması karşısında zorda kalan Yener, basına gönderdiği açıklamada, Eurovision meselesinin kendi açısından kapandığını söyledi. Yener, "Ben Eurovision teklifini albümün tanıtım basın toplantısında basının önünde Erol Köse'den duydum. Sevindim ve sıcak baktığımı söyledim. Ancak resmi bir teklif gelmedi. Eurovision konusu benim için kapandı" dedi.

Hande Yener Eurovision Açıklaması

Ben Eurovision teklifini albümün tanıtım basın toplantısında basının önünde Erol Köse’ den duydum. Sevindim ve sıcak baktığımı söyledim ancak ben böyle bir teklifi resmi olarak almadım ve bu konu benim için muallakta kaldı. Ancak daha sonrasında bir gelişme olmadı ve bende yanlış bir bilgiyle kimseyi kandırmamak için bu açıklamayı yapma gereği duydum.Eurovision konusu benim için kapandı… Bu konuyla ilgili sorularınızı lütfen Erol Köse’ye yönlendirin.Teşekkür eder, sevgilerimi sunarım.

Hande Yener

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!