Halkın oyları yetmedi

Güncelleme Tarihi:

Halkın oyları yetmedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2006 00:00

Star TV'nin düzenlediği Miss Turkey 2006 yarışmasında ikinci seçilen 19 yaşındaki İzmir'li Ceyla Kirazlı, Los Angeles'te düzenlenen Miss Universe yarışmasında dereceye giremedi. Kainat Güzellik Yarışmasında kraliçelik ünvanını Porto Rico'dan Zuleyka Rivera Mondeza kazandı. Zuleyka Rivera, 86 güzel arasından sıyrılarak 250 bin dolarlık tacı giymeye hak kazandı.

Haberin Devamı

Los Angeles’ta düzenlenen 2006 kainat güzellik yarışmasında önce zorlu bir eleme yapıldı ve 86 güzelin sayısı 20’ye düşürüldü. Bu elemenin ardından güzeller, mayolarıyla podyuma çıktı. Gece kıyafetleriyle boy gösteren güzellerin sayısı ise 10’du. Latin şarkıcı Chelo ve opera sanatçısı Vittorio Grigolo’nun müzikleriyle renk kattığı gecenin ilk ödülünü, yani en fotojenik model ödülünü, Filipinler güzeli aldı. Sempati güzeli ödülünü alan ülke Gana oldu. En iyi ulusal kostüm ödülü ise beklentileri boş çıkarmadı ve Japonya’ya gitti.

Nefes kesen finalde ilk beşe İsviçre, Paraguay, Japonya, ABD ve Porto Riko kaldı. 5 güzele yarışma öncesinde hazırlanan sorular soruldu ve cevapları alındı. Yarışmanın sonunda 250 bin dolarlık kainat güzeli tacını giymeye hak kazanan isim, Porto Riko güzeli Zuleyka Rivera oldu. İkinciliğe Japonya layık görülürken üçüncü İsviçre güzeli oldu.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eae97cf018fbb8f89ea24b

 

Ceyla KİRAZLI

Yarışmada ülkemizi 19 yaşındaki Miss Turkey 2006 ikinci güzeli Ceyla Kirazlı temsil etti. İnternet üzerinden yapılan oylamada halkın favorisi olan ve 25 binin üzerinde oy alarak Endonezya ve Dominic Cumhuriyeti güzellerine fark atıp birinci sırada yer alan Kirazlı, jüriden aynı puanları alamadı ve ilk 20'ye giremeyip elendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!