Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Güncelleme Tarihi:

Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 11:42

Halkbank sınav sonuçları için büyük bekleyiş sürüyor. Türkiye genelinde toplam 1295 kişiyi bünyesine dahil etmeye hazırlanan Halkbank, gerçekleştirdiği sınavların ardından sonuçları ile beklenmeye başlandı. Peki, Halkbank sınav sonuçları açıklandı mı? İşte, birçok bölgede gerçekleştirilen sınavların ardından merakla araştırılan Halkbank sınav sonuçları hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Halkbank sınav sonuçları gerçekleştirilen sınavların üzerinden uzun bir zamanın geçmesiyle birlikte araştırılmaya başlandı. Kadrosuna 1295 kişiyi dahil edecek olan Halkbank, sınav sonuçları ile araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Türkiye genelinde gerçekleştirilen sınavların ardından sorgulanmaya başlanan Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylı bilgiler

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Genel puanı (60) ve daha üzerinde olup tercih ettiği illere göre başarı sıralamasına giren adaylar mülakata girmeye hak kazanacaktır. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise banka yetkilileri tarafından henüz bilgilendirilmedi.

İTİRAZ NE ZAMAN YAPILIR?

Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 13 Aralık 2017 tarihi mesai bitimine kadar, halkbanksinavi@istanbul.edu.tr e-posta adresi üzerinden Üniversiteye yapılabilir.

Haberin Devamı

Yazılı sınav sonucu https://halkbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Adaylar, yazılı sınav sonucuna ilişkin itirazlarını, halkbanksinavi@istanbul.edu.tr e-posta adresi üzerinden sonuçların yayınlandığı günü takip eden 3 (üç) iş günü içerisinde Üniversiteye yapabilirler.

BAKMADAN GEÇME!