Halkalı’nın ateşi İskendurun’a düştü

Güncelleme Tarihi:

Halkalı’nın ateşi İskendurun’a düştü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 13:39

İSTANBUL Halkalı'da askeri personel taşıyan otobüsün yakınında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bekir Çelik'in Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Çelik'in 2 gün sonra İskenderun'a tatile gelmeyi planladığı bildirildi.

Haberin Devamı

ÇELİK AİLESİ'NİN OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

 

Hemşire Emine Çelik ile 2 yıl önce evlenen ve henüz çocuğu olmayan Bekir Çelik'in şehit olduğu haberini, İskenderun'un Modernevler Mahallesi 298 Sokak'ta oturan ailesine 39. Mekanize Tugay Komutanlığı'nda görev yapan subaylar bildirdi. 7 çocuk annesi Senem Çelik'in İstanbul'da şehit oğlunun evinde kaldığı, baba Mehmet Çelik'in ise 5 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği bildirildi.

 

Acı haberi alarak eve gelen şehidin halası Emine Yakar, merdivenlerde fenalık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahale edip sakinleştirici iğne yaptığı Emine Yakar, "Sen öleceğine ben ölseydim. Daha çocuğun bile yok. Sen daha çocuktun" diye ağıt yaktı.Çığlıklar yükselen evde bazı yakınları baygınlık geçirirken öfkesine hakim olamayan bir yakını da pencere camlarını kırdı. Şehit yakınları, "Yeter artık her bir eve şehit ateşi düşüyor" diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

 

Bekir Çelik'in, 2 gün sonra eşi Emine ve yanlarında kalan annesi Senem ile birlikte İskenderun'a tatile gelmeyi planladığı bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!