Sakarya'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Güncelleme Tarihi:

Sakaryada feci kaza: Ölü ve yaralılar var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 11:59

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde halk otobüsü, TIR ve otomobilin karıştığı trafik kazasında bir kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Arifiye- Sapanca yolu üzerinde sürücüleri belirlenemeyen 41 LN 610 plakalı TIR, 54 J 6511 plakalı Adapazarı-Sapanca seferi yapan halk otobüsü ile 34 RK 516 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, ilk belirlemelere göre, halk otobüsündeki bir kadın hayatını kaybetti, araçlarda bulunan 14 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılıyor.

Hayatını kaybeden kadın yolcunun kimliğini tespit etme çalışmaları devam ediyor.

Kaza nedeniyle Sapanca-Adapazarı karayolu trafiğe kapatıldı.

YARALILAR HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Kazada yaralanan halk otobüsü sürücüsü Tufan Yüzücü ile otobüste bulunan yolcular Sıla Sefa Çelebi, Özgenur Sarıca, Saniye Aybüke Öztürk, Osman İslam, Necla Akgün, Umut Ağca, Yıldaz Aktaş, Elif Aktaş, Nuran Avcı, Mustafa Yeler, Güler Ağca, Nedret Ergün, Nur Efşan Kılıç, Mehmet Emin Türker, Bedriye Çil, Sedanur Altıntaş, Nurcan Altıntaş, ambulanslarla ve özel araçlarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yenikent Devlet Hastanesi, Toyota-Sa Hastanesi ve çevredeki hastanelere sevk edildi.

Haberin Devamı

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir zabıta ekip aracının caddeye çıkışı ve hızla seyreden TIR’ın zabıta aracını geçmek isterken karşı yönden gelen özel halk otobüsü ile çarpışması yer alıyor.

Sakaryada feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!