Halil Altıntop: Hiçbir yere gitmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Halil Altıntop: Hiçbir yere gitmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2006 17:30

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Kaiserslautern takımında oynayan ve gelecek sezondan itibaren Schalke 04 ile 4 yıllığına anlaşan Halil Altıntop, başka bir kulübe gitmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Halil, www.sport1.de internet sayfasında yer alan haberde, Bundesliga ve diğer Avrupa liglerindeki birçok takımdan teklif aldığını ifade ederek, “Schalke'den başka bir kulübe gitmem söz konusu değildi” dedi.

Bundesliga'da bu sezon FC Kaiserslautern'de 13 gol atan Halil, başarılı bir dönem geçirdiğini, Schalke 04'de de ilk onbirde yer alacak kadar kendisine güvendiğini söyledi.

Schalke'ye transferinin gerçekleşmesiyle ailesiyle yaşayacağı için de çok mutlu olduğunu ifade eden Halil, “Schalke'nin büyük hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağımı umuyorum” diye konuştu.

Schalke 04 takımının menajeri Andreas Müller, Halil'i daha önce de transfer etmek istediklerini belirterek, “Halil, Kaiserslautern'de yoluna iyi devam etti. Gelecek sezon için bizim istediğimiz bir futbolcuydu” şeklinde konuştu.
Müller, Halil'in ikiz kardeşi Hamit ile aynı takımda oynayacağı için Schalke'de çok rahat edeceğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!