Hakimin intiharı

Güncelleme Tarihi:

Hakimin intiharı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2004 01:47

Bağırsak kanseri yakalanan Hakim Mehmet Ali Bakı, Tuzluca’da lojmanda intihar etti. Doktor eşi Afyon’da ihtisas yapan 31 yaşındaki hakimin hastalık ve yalnızlıktan bunalımda olduğu belirtildi.

IĞDIR’ın Tuzluca İlçesi’nde görevli hakim Mehmet Ali Baki, Adliye Lojmanları’nda oturuyordu. Aslen Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nden olan 4 yıllık hakim 31 yaşındaki Mehmet Ali Bakı, önceki gün mesai bitiminde oturduğu lojmana geldi. Doktor olan eşi Elif’in, 2 yaşındaki oğlunu da alarak bir süre önce Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde anestezi ihtisası yapmak üzere Afyon’a gitmesiyle lojmanda yalnız yaşamaya başlayan Mehmet Ali Bakı, banyodaki kalorifer borusuna kemerle kendini astı. Hakim Bakı’nın dairesinden gürültü geldiğini duyan komşuları kapısını çaldı, ses çıkmayınca şüphelenerek polise haber verdi. Polisler kapıyı kırıp içeri girdiğinde hakim Mehmet Ali Bakı’nın cesediyle karşılaştı. Genç hakimin intiharıyla ilgili herhangi bir not bırakmadığı ileri sürüldü.

BUNALIMDAYDI

Cesedinden alınan parçalar incelenmek üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilen hakim Mehmet Ali Bakı, memleketi Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nde toprağa verilecek.

Lojman komşuları hakim Mehmet Ali Bakı’nın eşi Dr. Elif Bakı’nın, oğlunu da alarak bir süre önce ihtisas yapmak üzere Afyon’a gittiğini, bağırsak kanserine yakalanan hakimin hastalık ve yalnızlık nedeniyle bunalımda olduğunu söylediler.

Bu arada memleketi Isparta’nın Yalvaç İlçesi’ndeki hemşerileri, hakim Bakı’nın görev yerinde tanıştığı bir doktorla evlendiğini, son yıllarda psikolojik sorunları olduğunu, bir ortakla ticaret yaptığını ve piyasaya borçlandığını iddia etti.

Eşi yanında yoktu

Banyoda kalorifer borusuna kendini asarak intihar eden hakim Mehmet Ali Bakı, doktor eşi Elif ile Tuzluca’da tanışıp evlenmişti.

Çiftin iki yaşında bir çocukları vardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!