Hakim: Kız mısın erkek misin?

Güncelleme Tarihi:

Hakim: Kız mısın erkek misin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2006 16:23

Parmaklı tecavüzcü, erkeğe benzeyen görünümüyle hakimi de hayret içinde bıraktı.

Adana'da erkek kılığına girip nişanlandığı 22 yaşındaki K.H.'nın parmakla kızlığını bozmasına karşın yaptığı eylemin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması nedeniyle beraat ettikten sonra ‘gasp’ suçundan yakalanan 23 yaşındaki Güneş Coşturur, erkeğe benzeyen görünümüyle duruşmadakileri şaşırttı. Mahkeme Başkanı bile Coşturar'a, “Sen kız mısın, erkek misin?” diye sordu.

Adana'da son aylarda ilaçlı bisküvi ile market sahiplerinin uyutularak gasp edilmeleri üzerine Gasp Bürosu ekipleri operasyon başlattı. Denizli Mahallesi Şehit Mehmet Özer Caddesi üzerinde bulunan Cihan Gıda'nın sahibi 29 yaşındaki Emin Can Çetin'i yaklaşık 1.5 ay önce ilaçlı bisküvi ile uyutarak marketteki çok sayıda gıda maddesini çalan zanlının erkek kılığına girmiş kadın Güneş Coşturur olduğu tespit edildi. Saçını kısacık kestiren, giydiği kunduranın ökçesine basıp, tespih çeken, göğüslerini de koli bandı ile vücuduna yapıştırıp kendisine tam bir erkek görünümü veren Güneş Coşturur yakalanırken, suç ortağı 34 yaşındaki Şenol Güder ise kaçtı.

Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Coşturur, bugün hakim karşısına çıktı. Coşturur, erkek görünümü ve erkeksi sesiyle, mahkeme heyeti ile duruşma sırası bekleyen avukatları şaşırttı. ‘Gasp’ suçlamasını kabul etmeyen Coşturur, “Şenol, bana marketçiyi ilaçlı bisküvi ile gasp etmem için tehdit etti. Ama, ben yapmadım. Marketçi beni yanlış teşhis ediyor olabilir” dedi. Coşturur, arkadaşı Güder'in kendisine tacizde de bulunduğunu söylemesi üzerine Mahkeme Başkanı, “Sen kız mısın erkek misin?” diye sorup ifade almaya devam etti.

Uyutularak gasp edilen marketçi Çetin ise yüzleştirmede ilaçlı bisküvi ile kendisini gasp eden kişinin Güneş Coşturur olduğunu teşhis etti. Çetin, “2 kişiydiler. İçeriye giren bu kişi. Benden bisküvi ve meyve suyu aldı. Daha sonra ‘Bisküviniz ekşimiş, isterseniz bakın’ diyerek bir tane bana yedirtti. Dilim yanmaya başladı. Daha sonrasını hatırlamıyorum. Marketten para ve kontür alınmış. Ama, ne kadar olduğunu saptayamadık” diyerek Coşturur'dan şikayetçi oldu.

Duruşma, sanık Şenol Güder'in yakalanması ve tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!