Hakan Uzan'ın sürpriz evliliği

Güncelleme Tarihi:

Hakan Uzanın sürpriz evliliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2002 01:50

Show TV'de yayınlanan ‘‘Pazar Keyfi’’ programının sunucusu Özlem Kızılkaya, geçtiğimiz aylarda pop şarkıcısı Yeşim Salkım'dan boşanan Star TV'nin patronlarından Hakan Uzan'la gizlice evlendi. Dün akşam üzeri Uzan'ın Yeniköy'deki villasında yapılan nikaha, çiftin aileleri katıldı.

Show TV'de yayınlanan, ‘‘Pazar Keyfi’’ programının sunucusu Özlem Kızılkaya, işadamı Hakan Uzan'la dün gizlice evlendi. Yaklaşık bir ay önce tanışan çiftin sürpriz evliliği, magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Dün akşam saat 16.30'da Hakan Uzan'ın Yeniköy'de Hattat Vilları'ndaki evinde gerçekleştirilen nikah törenine, çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Baba Kemal Uzan, gelemediği nikah törenine telefonla arayıp çifti tebrik etti. Özlem Kızılkaya'nın kardeşi de nikáhta hazır bulundu. Nikáhın yapılacağı villaya helikopterle gelen Hakan Uzan-Özlem Kızılkaya çiftinin oldukça heyecanlı oldukları görüldü. Gelinlik yerine sade bir kıyafet giymeyi tercih eden Özlem Kızılkaya'nın nikáh şahitliğini, Show TV Spor Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka yaparken, Hakan Uzan'ın nikáh şahitliğini ise bir yakın arkadaşı üstlendi. Törene ‘‘Pazar Keyfi’’ programının Genel Yayın Koordinatörü Can Tanrıyar'ın da aralarında bulunduğu toplam 10 davetli katıldı. Çiftin bir kaç gün sonra Singapur'a balayına gideceği, Özlem Kızılkaya'nın da suncuuluğunu yaptığı ‘‘Pazar Keyfi’’ programını bu hafta sunduktan sonra ayrılacağı ve bir daha çalışmayacağı öğrenildi. Özlem Kızılkaya'nın daha düne kadar işe servisle gelip gittigi bildirildi.

Show TV ekranında yayınlanan ‘‘Pazar Keyfi’’ adlı magazin programının iki yıldır sunuculuğunu yapan Özlem Kızılkaya'nın adı, ilk kez Alişan'ın ‘‘Var Ya’’ isimli klibinde rol almasıyla gündeme geldi. 1978 doğumlu olan Özlem Kızılkaya, sunuculuğa Number One TV'de başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!