Hain pusuyu kuranlar gözaltında

Güncelleme Tarihi:

Hain pusuyu kuranlar gözaltında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 12:59

Halkalı'da asker servisine yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonrası operasyon başlatan polis ekipleri bazı şüphelileri gözaltına aldı. Gözaltına alınanların sayısı resmen açıkanmasada 27 kişi olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

İŞTE ÇAPKIN'IN AÇIKLAMALARI - WEB TV

İSTANBUL Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Halkalı'da 4 askerin şehit olduğu ve 17 yaşındaki Buse Sarıyağ'ın hayatını kaybettiği askeri servis aracına yönelik bombalı saldırıyla ilgili olarak şüpheli kişilerin toplandığını belirtti. Hüseyin Çapkın, “Şu anda çalışıyoruz. Gözaltılar var. Sayıyla ilgili bir şey söylemem doğru değil” dedi. 

Halkalı'da dün 4'ü asker 5 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyla ilgili olarak İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün gece harekete geçti. Küçükçekmece ve çevresinde tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi. Baskınlarda polisin istihbarat takip sonucu belirlediği ve görgü tanıklarının verdiği eşkale uyan kişiler gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Vatan Caddes'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

21 Haziran 2010 Pazartesi günü düzenlenen operasyonda ise aralarında Barış ve Demokrasi Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Salih B.'nin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alınmıştı. Şüpheli 6 kişinin iki gündür emniyette sorgulanan 20 kişiyle bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden çıkış sırasında konuyla ilgili olarak basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, “Şu anda çalışıyoruz. Gözaltılar var. Sayıyla ilgili bir şey söylemem doğru değil” dedi.

Haberin Devamı

BAKAN: 27 KİŞİ GÖZALTINDA

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul'da katıldığı RTÜK toplantısı öncesi gazetecilerin Halkalı'daki saldırıyla ilgili sorularını yanıtladı. Atalay, "Soruşturmada epey mesafe katedildi. 27 kişi gözaltında" diye konuştu.

         

İRAN HELİKOPTERLERİ KANDİL'DE KEŞİF UÇUŞU YAPTI

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV

İŞTE HALKALI'DAKİ PATLAMADAN FOTOĞRAFLAR

VALİ MUTLU'DAN SALDIRIYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!