Haftaya damga vuranlar

Güncelleme Tarihi:

Haftaya damga vuranlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2007 17:24

Siyasete atılan mankenler. Yeni 'dişi kurt'. Konuşulan aşk üçgenleri. Haftaya damgasını vuranlar.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DEN...

SİYASETİN YÜZÜ GÜZELLEŞİYOR

AKP seksi Rus mankeni reddetti

EVA MAYA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN 

ŞEBNEM SCHAEFER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN 

TUĞBA ÖZAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 
7 yıl önce Müslüman olan Eva Emel Maya, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na giderek AKP Gençlik Kolları'na üye olmak için başvuruda bulundu. Ancak Maya'nın bu başvurusu reddedildi.

Yakında Meclis'te mankenleri de görebilecek miyiz

Siyaset sahnesinin yüzü güzelleşiyor... Podyumların ünlü mankenleri birer birer siyasete soyunmaya başladı. Tuğba Özay'ın CHP'ye üye olmasının ardından 'bakire' raporuyla gündeme gelen Şebnem Schaeffer, DYP'ye üye oldu. Daha sonra Doğa Bekleriz ve Ahu Tuğba da aynı partinin saflarına katıldı.

KURTLAR VADİSİ'NE YENİ GÜZEL

Haftaya damga vuranlar

"Dişi Kurt" Nefise 

NEFİSE KARATAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

HANDE SUBAŞI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

"Kurtlar Vadisi" dizisinde Polat Alemdar'ın yeni sevgilisi Hande Subaşı olacaktı ama son anda değişti. İlk bölümü yayınlandıktan sonra RTÜK tarafından durdurulan "Kurtlar Vadisi - Terör" dizisi, 19 Nisan'da yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar'ın yeni sevgilisinin Hande Subaşı olacağı açıklanmıştı. Ancak dizide son anda bir değişiklik yapılarak Subaşı'nın yerine Necati Şaşmaz'la birlikte daha önce reklam filmlerinde rol alan Nefise Karatay'la anlaşıldı.  Reklam filmi sırasında Şaşmaz ile Karatay arasında aşk dedikoduları da çıkarılmıştı. Reklam çekimleri sırasında çıkan bu dedikodular, taraflar tarafından reddedilmişti. Ancak bu aşk, şimdi dizide yaşanacak. 

Eyşan'ın hayalleri yıkıldı

Haftaya damga vuranlar

Haberin Devamı

EYŞAN ÖZHİM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Dior'un yüzü olmak için aralarında Cindy Crawford ve Helene Christensen gibi top modellerin de bulunduğu bir çok iddialı isimle yarışan Özhim, rakiplerini geride bırakmayı başararak 100 bin Euro'luk bir anlaşma imzaladı. Ancak Fransa'da çalışma izni alamayınca hayallerine veda ederek geri döndü. Dior, Eyşan Özhim'in yerine Helena Christensen ile anlaştı.

İSTANBUL'DAN EROTİK DJ'LER GEÇTİ

Haftaya damga vuranlar



Sıradışı DJ'den erotik şov

DJ MALİKA'NIN GÖSTERİSİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İstanbul kısa aralıklarla iki erotik DJ'yi misafir etti. Önce üstsüz DJ Niki She Va'da izdihama yol açtı. Sonra da Ukraynalı 'transparan DJ' Malika, deyim yerindeyse İstanbul'u birbirine kattı. İstanbul, Malika'nın şovunu uzun süre unutamayacak gibi görünüyor.

Asia da DJ'lik yaptı

Haftaya damga vuranlar

ASİA ARGENTO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

26. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin konuğu olarak İstanbul'a gelen seksi yıldız Asia Argento, hayranlarını hem oyun gücü hem de DJ performansıyla büyüledi. Ünlü İtalyan yönetmen Dario Argento'nun asi kızı Asia Argento, İstanbul Film Festivali'nin konuğu olarak geldiği İstanbul'da bir de parti verdi. Ünlü oyuncu, rol aldığı "Marie Antoinette" filminin 6 Nisan akşamı Yeni Melek'teki gösteriminden bir gün önce Babylon'da DJ set parti verdi. Argento, techno'dan disco'ya farklı türlerde çaldığı müziklerle dinleyenleri büyüledi.

İKİ AŞK ÜÇGENİ

Haftaya damga vuranlar


Bundan sonrası bizim 

Tamer Karadağlı- Arzu Balkan- Deniz Uğur Sunat üçgeni geçen haftanın da en çok konuşulan olaylarından biriydi. Eşinden ve evinden ayrıldığını açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Karadağlı, boşanıp boşanmayacağı konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak "Bundan sonrası artık eşimle benim aramda" diyerek tartışmalara şimdilik son noktayı koydu.

'Deniz'li bir başka aşk üçgeni daha

Bir başka aşk üçgeni de Deniz Seki , Hüsnü Şenlendirici ve eşi Nazire Şenlendirici arasındaydı. Seki ile ilişkisini önce yalanlayan sonra da kafa karıştırıcı açıklamalar yapan Şenlendirici, "48 saat sonra açıklama yapacağım" dedi. Şenlendirici "Ben Deniz'in peşinden koştum. Evli olduğum için o benden kaçtı. Evliliğimde sorunlar vardı. Deniz'e karşı bir şeyler hissettim. Sorumluluk benim. Deniz yuva yıkan kadın değil" diye konuştu.

MEHMET GÜNSÜR CEPHESİNDEN SÜRPRİZ HABER

Altı ay önce baba oldu  

Haftaya damga vuranlar


MEHMET GÜNSUR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN
 
Uzun yıllar İtalya'da yaşayan, Mehmet Günsür'ün altı ay önce baba olduğu ortaya çıktı.U
zun yıllar İtalya'da yaşayan, Türkiye'de ise "Hamam" ve "Anlat İstanbul" filmleri ile tanınan Mehmet Günsür'ün altı ay önce baba olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz yaz altı aylık hamile olduğu konuşulan İtalyan sevgilisi Katerina Mongio ile Kanlıca'daki Aija Otel'de nikah masasına oturan genç oyuncu, yaşadığı mutluluğu "Baba olmak başka bir şey" sözleriyle özetliyor.

HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI

* Gemma'nın itirafları dudak uçuklattı

Haftaya damga vuranlar

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GEMMA ATKİNSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ünlü futbolcu Ronaldo'nun sevgilisi Gemma Atkinson ünlü futbolcuyu striptiz yaparak etkilediğini ve çıkmaya başladıklarını söyledi. Atkinson 'Bu benim en büyük zevklerimden biri diye konuştu. Atkinson'un bir takvim için poz verdiği takvim çekimlerinin videosu da internetin en çok tıklanan videolarından biri.

*
Pamela'dan uçak üstünde göğüs şov

Haftaya damga vuranlar

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PAMELA ANDERSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Seksi yıldız Pamela Anderson'ın hava limanındaki bir uçağın kanatları üzerinde yaptığı göğüs şov görenleri şaşırtıyor. Anderson, frikik için mekan tanımıyor. Uçak üzerinde yaptığı gösteride yine frikik verdi.

* Carmen lezbiyenler için dans etti

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haftaya damga vuranlar


CARMEN ELECTRA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Hakkında lezbiyen olduu dedikoduları çıkan seksi yıldız Carmen Electra'nın Kaliforniya'daki Eşcinsel Festivali'nde yaptığı gösteri büyük yankı yarattı.   

DÜNYADAN

Haberin Devamı

ANNA ÖLÜMÜNDEN SONRA BİLE GÜNDEMDE

Milyon dolarlık baba

Haftaya damga vuranlar

ANNA NİCOLE SMİTH FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Gizemli bir biçimde ölen eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith'in 6 aylık kızının babasının, eski erkek arkadaşı Larry Birkhead olduğu belirlendi. DNA testlerinin, Dannielynn'in babasının Larry Birkhead olduğunu gösterdiği belirtildi. DNA örneklerini inceleyen genetik kanıt uzmanı Dr. Michael Baird, açılan velayet davasının kapalı yapılan duruşmasından çıktıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Esas itibariyle, kendisi (Birkhead) çocuğun biyolojik babasıdır” dedi. Karara çok sevinen Birkhead ise “Bebeğim, çok kısa bir süre içinde evine gelecek” diye konuştu.

SMİTH'İN HAYATI FİLM OLUYOR

Haftaya damga vuranlar


WİLLA FORD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce yaşama veda eden eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith'in yaşamı sinemaya aktarılıyor. Yönetmenliğini Keoni Waxman'ın üstlendiği filmde Marilyn Monroe gibi bir efsane olmak isterken tıpkı onun gibi esrarengiz bir şekilde ölen Smith'i Bad Girl of Pop adlı şarkıyla ünlenen Willa Ford canlandıracak.

USTA YÖNETMENLERİN HAYAL KIRIKLIĞI

Haftaya damga vuranlar

Bu kez onlar da kurtaramadı  

BU GÜZELLER DE FİLMİ KURTARAMADI 

FERGİE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

MERİAH NELSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ROSE MCGOWAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

 
birbirinden güzel oyuncuların rol alması bir filme gişe başarısı getirir mi? Bugünlerde Hollywood'da yapımcılar bu sorunun cevabını arıyor.
Genellikle büyük bütçeli yapımlarda başrolleri göz alıcı yıldızlara veren film şirketleri, bu konuyu bir kez daha ve kapsamlı olarak gözden geçirmeye başladı. Çünkü görünen o ki, artık sinema seyircisi bir filmde seksi ve güzel yıldızlardan daha başka farklı ayrıntılar da görmek istiyor. Bu ilginç sorunun gündeme gelme sebebi ise Quentin Tarantino ve Roberto Rodriguez'in ortak çalışması olan Grindhouse. İki usta yönetmenin imzasını taşıyan orta metrajlı iki bölümden oluşan film, deyim yerindeyse Hollywood'un bütün genç ve seksi yıldızlarını biraraya getiriyor. Ancak, ne Tarantino ve Rodriguez'in referansları ne de birbirinden güzel yıldızlar bu filmi 'gişede kurtarmaya" yetmedi.

Ölümcül seks oyunu   
 
 
İngiltere’de bir çiftin sado-mazo seks oyunu, ölümle sonuçlandı. Simon Burley (38), neo-Nazi cellat kılığına giren sevgilisi Elizabeth Hallam’dan kendisini asmasını ve sonra da verdiği bıçakla ipi kesmesini istedi.
Burley, sandalyeye çıkıp boynuna ilmeği geçirdi, Hallam da sandalyeyi tekmeledi. Ancak hesapta olmayan bir olay meydana geldi. Bıçak kördü... Hallam’ın ipini kesemediği Burley çırpınarak öldü. Genç kadın tutuklandı.

Brezilyalı mankenlerin rekabeti

Haftaya damga vuranlar

GİSELE BUNDCHEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ADRİANA LİMA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ALESSANDRA AMBROSİO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Gisele Bündchen'in "Vatandaşlarım arkadaşım değil rakibim" sözleri podyumu karıştırdı.

Ünlü manken Gisele Bündchen'in bir röportajında diğer Brezilyalı mankenlerle arasının pek sıcak olmadığını söylemesi podyumların diğer Brezilyalı güzellerini kızdırdı. Bündchen diğer Brezilyalı mankenler hakkında "Birçoğunun arkadaşım olduğunu söyleyemeyeceğim. Rekabetin olmadığı yerde başarı da olmaz. Bu da profesyonelliğin bir parçası. Ama yine de kendimi kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmıyorum" demişti. Şimdi Adriana Lima, Ana Beatriz Baros ve Alessandra Ambrosio'nun ne diyeceği merak konusu. Görünen o ki, podyumlarda Brezilyalı güzeller arasındaki rekabet iyice arttı.

Kadınlar Scarlett'i seçti

Haftaya damga vuranlar

SCARLETT JOHANSSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

EN SEKSİ VÜCUTLU KADIN YILDIZLAR

Beyazperdenin efsane sarışını Marilyn Monroe'nun tahtı, 40 yılı aşkın süredir boş duruyordu. Ama artık o tahtın bir varisi var: Scarlett Johansson.Bak Şu Konuşana, İnci Küpeli Kız gibi filmlerle büyük bir çıkış yapan Johansson, Glamour dergisi tarafından dünyanın en seksi vücuduna sahip yıldız seçildi. Ünlü yönetmen Woody Allen'in 'güzelliği bir suç gibi ' diye tanımladığı genç yıldız, pek çok sinema eleştirmenine göre 'eski Hollywood okulunun' günümüzdeki en çarpıcı temsilcisi olarak kabul ediliyor.

Hanedan evliliği çatırdıyor 

Haftaya damga vuranlar

CATHERİNE ZETA JONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

"Hollywood hanedanının" evliliği çatırdıyor mu? Ünlü aktör Michael Douglas'ın, uğruna ilk eşinden boşandığı Galli yıldız Catherine Zeta- Jones ile olan evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Zeta-Jones'un bir süre önce rol arkadaşı Aaron Eckhard ile elele görüntülenmesi kafalardaki soru işaretlerini de artırdı. Çift bu konuda açıklama yapmıyor. Yakın çevreleri de Douglas ile Zeta-Jones evliliğinde sorun olmadığını ileri sürüyor.

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!