Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler? (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)

Güncelleme Tarihi:

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 11:44

Keyifli bir haftasonu geçirebilmeniz için birbirinden güzel dizi, film ve yarışma programlarının listesini hazırladık. (Günebakan, Yazın Öyküsü, Sen Benimsin, İlişki Durumu: Karışık.....) Dizi özetleri, detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

GÜNEBAKAN

Yayın günü: Pazar
Yayın saati: 20.00
Kanal: ATV
Tür: Dizi

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)

GÜNEBAKAN DİZİSİNDE NELER OLACAK?

Günce'nin İstanbul'dan arkadaşları yamaç paraşütü için kasabaya gelmişlerdir. Bunu öğrenen Esra, Günce'yi arkadaşlarına rezil etmek için bir plan yapar. Fettah, Arif ve Kornet Osman'a aralarını düzeltmek için mangal teklifi yapar. Tekneyle denize açıldıklarında Fettah'ın gerçek niyeti belli olur. Teknesini izinsizce alan Arif ve Osman'ı cezalandırmak için Fettah onları denizin ortasında bırakır. Hapishaneden kaçan bir mahkûmun Gündedi kasabasına gelmesi özellikle Belediye'de panik yaratır. Mahkûmu bulmak için kasaba halkı seferber olur.

Haberin Devamı

Günebakan yeni bölümünde; Günce'nin İstanbul'dan arkadaşları yamaç paraşütü için kasabaya gelmişlerdir. Bunu öğrenen Esra, Günce'yi arkadaşlarına rezil etmek için bir plan yapar. Fettah, Arif ve Kornet Osman'a aralarını düzeltmek için mangal teklifi yapar. Tekneyle denize açıldıklarında Fettah'ın gerçek niyeti belli olur. Teknesini izinsizce alan Arif ve Osman'ı cezalandırmak için Fettah onları denizin ortasında bırakır. Günebakan 4. bölümüne damga vuracak diğer sahne ise hapishaneden kaçan bir mahkûmun Gündedi kasabasına gelmesi, olacaktır. Bu durum özellikle Belediye'de panik yaratır. Mahkûmu bulmak için kasaba halkı seferber olur.

GENEL HİKAYE

Gökyayla ailesi ani gelen bir haberle sarsılır, aile iflas etmiştir. Baba Oktay Gökyayla kızı Günce'nin olaylardan haberi olmaması ve biraz da gözden uzak kalabilmek için, tatile her zaman gittikleri Alaçatı yerine, babadan kalma bir yazlıklarının bulunduğu ve uzun yıllardır uğramadıkları Trakya'nın küçük ve sevimli köyü Gündendi'ye gitmeye karar verirler. İlk başta zoraki çıktıkları bu yolculuk özellikle Günce için hiç tahmin etmediği olayların başlangıcı olacaktır.

Günce'nin kasabadaki çocukluk aşkı Rüzgar'ın hayatı da istemediği bir yönde ilerlemektedir. Rüzgar'ın babası Reşat zor durumda kalmıştır. Bunun için kızı Rüya`yı belediye başkanının oğlu Fettah`la evlendirmek ister. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır...

Haberin Devamı

Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya`nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul eder. Birbirlerinden haber almayan Günce ve Rüzgar yıllar sonra ilk kez tam da Rüzgar'ın nişan gecesinde karşılaşırlar. Günce artık kasabaya geri dönmüştür.

OYUNCULAR

İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Mehmet Esen, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Pınar Deniz, Murat Balcı, Nurseli Tırışkan, Neslihan Öztürk, Ferdi Toy, Pervin Doğanay.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR

Yayın günü: Cumartesi
Yayın saati: 20.00
Kanal: Kanal D
Tür:
Yarışma

Haberin Devamı

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)

Kanal D'nin sevilen yarışma programı her hafta farklı konuklarıyla eğlendirmeye devam ediyor.

Ben Bilmem Eşim Bilir 309. Bölüm 14 Ağustos Cuma akşamı, Ben Bilmem Eşim Bilir 310. Bölüm 15 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!


YAZIN ÖYKÜSÜ

Yayın günü: Pazar
Yayın saati: 20.00
Kanal: Kanal D
Tür:
Dizi

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)

Umut, Yaz ile hesaplaşıyor! Gerçekler ortaya çıkıyor! Heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Yaz'ın Öyküsü 7. Bölüm 16 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, hikaye/tretmanını Gamze Arslan, Nergis Otluoğlu Akoğlu, Hasan Cömert oluşturduğu, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç'in kaleme aldığı, başrollerinde Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı “Yaz’ın Öyküsü” yayınlanan yeni bölümü ile Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

Yazın Öyküsü 7.bölümde neler olacak?

Yaz’ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayımlandı ve önceki bölümde yaşananlardan sonra Umut’un bu bölümde artık isyan edeceği ortaya çıktı. Umut, kızı ile yüzleşecek ve onu dağa doğmadan terkeden babasına veya babannesine neden hiç kzımadığını; ona silah çeken adamı bile affederken annesini niye affetmediğini sorgulayacak. Peki Yaz buna nasıl cevap verecek? Yaz’ın Öyküsü 7. yeni bölümde hangi sırlar ortaya çıkacak?

Dizinin bu haftaki bölümünde de Nevra Hanım’ın neden Yaz konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğu ve yaptığı hesapları ifşa olacak ki bu gelişme dizideki dengeleri kökten değiştirebilir.

SEN BENİMSİN

Yayın günü: Pazar
Yayın saati: 20.15
Kanal: Fox Tv
Tür:
Dizi

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)


Sen Benimsin 9.bölümde izleyeciyi neler bekliyor?

Ejder’in tanıştığı kız Şebnem, Kudret Soylu’nun kızından başkası değildir. Ejder’le arası son derece gergin olan Nağme, Şebnem’in bir de Kudret Soylu’nun kızı olduğunu öğrenince iyice delirir. Ejder’in Şebnem’le görüşmesini istemez. Şebnem ise, iyi niyetiyle Ejder’le arasında bir şey olmadığını ispatlamaya çalışır ve çiftliğe gelir. Şebnem’in çiftliğe gelişi Şefika ve Bereket’i fazlasıyla sevindirir. Aslında Şebnem tam da o çiftliğe uygun bir gelindir. Nağme’nin sevmediği bu kız yavaş yavaş hayatlarına sızmaya başlamıştır. Şebnem’in ise Ejder’le ilgili başka planları vardır.

Haberin Devamı

Sen Benimsin 8.bölümde neler olmuştu?

Şefika, Bereket'in, acımasızlıklarının büyüğüne şahit olurken, hepimizin morallerini bozacak gibi duruyorlar. Özellikle küçücük bebeğin kendilerince çıkartları adına harcamaktan çekingenlik dahi göstermemektedirler. Planlarında edindikleri önemli zehiri, Nağme'nin, içtiği bitki çayına karıştırılarak içinden zehirlenmesini sağlayacaklar, böylelikle düşük yapmasına sebep verecektir. Bu kadarını kimse beklemiyordu, çünkü kendisinin torunu, yeğeni olmalarına rağmen gözleri dönmüşlerdir.

Nağme, oyuna düşerse geriye çıkılmaz yola gireceği mağlumdur. Ejder, çekebileceği acı'nın tarifi dahi yoktur. Yaşadıkları zor zamanlarında ellerinde tutunmalarını sağlayan büyük umutu olan bebeklerini kaybedecekler mi? Yaşatmak için önlemlerini almışlar mıydı.


ÇARKIFELEK

Yayın günü: Cumartesi
Yayın saati: 20.00
Kanal: Star Tv
Tür: Yarışma

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)


Fenomen yarışma Çarkıfelek yepyeni içeriği, ünlü konukları, ve Mehmet Ali Erbil’in eğlenceli sunumuyla Star ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.
40 yıldır yayınlanan ve dünyanın en fazla ödül dağıtan yarışma programı Çarkıfelek’te yarışmacılar muhteşem bir araba ve değerli ödüller kazanıyor.
Yapımcılığını RTV Film’in üstlendiği, Çarkıfelek, her yaştan izleyiciyi ekran başına topluyor, keyifli dakikalar yaşatıyor.

Çarkıfelek yepyeni içeriği, ünlü konukları, yeni hostes Zeynep Ece Akengin ve Mehmet Ali Erbil"in sunumuyla Star ekranlarında olacak.

İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK

Yayın günü: Cumartesi
Yayın saati: 20.00
Kanal: SHOW Tv
Tür:
Dizi

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)

"İlişki Durumu: Karışık”ın altıncı bölümünde; Ece ve Efe, Ayşegül’le Can’ın yaptığı evlilik sözleşmesini bulmuştur. Dört bir yandan sıkışan Can ile Ayşegül gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyebilecek midir? Can ve Ayşegül arasını bozmakta kararlı olan Mediha yeni bir planı devreye sokar; ancak işler sandığı gibi gitmeyecektir. Can alyansını Elif’ten alır. Alyansın Elif de olduğunu öğrenen Ayşegül büyük bir kıskançlık içine girer ve soluğu Elif’in karşısında alır.

İki kadın Can için birbirine meydan okur. Can’ın filmi için basın gösterimi yapılacaktır. Handan Can’ın özellikle Ayşegül’le katılmasını ister. Ancak işler karışacak ve Can; Ayşegül’le Elif arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır! Can’ın tercihi Elif mi olacaktır yoksa Ayşegül mü?

Son Bölümde Neler Olmuştu?

İlişki Durumu: Karışık”ın beşinci bölümünde; Can geçirdiği sinir krizi sonucu hastanede yatan Elif’le daha da yakından ilgilenmeye başlar ve bu durumdan sorumlu tuttuğu Murat’a karşı tavır alır. İki arkadaşın arası ilk defa açılır. Elif ise Murat’ı tamamen unutmak için yine Can’dan destek alacaktır.

Ayşegül çok istemese de bir kez daha Mediha’yla karşı karşıya gelir ve İsmail’in yardımlarıyla durumu idare etmeye çalışır. Yavaş yavaş Elif’i kıskanmaya başlayan Ayşegül, Can’ın kalbine giden yolun midesinden geçtiğini düşünerek ona bir sürpriz hazırlar ama yine işler planladığı gibi gitmez. Bu sırada, Ayşegül’ün yazdıklarını okuyan Murat, kıza yazarlık konusunda bazı ilginç ipuçları öğretecektir.

Bu sayede Ayşegül de Murat’ı daha yakından tanıma fırsatı bulur. Tekrar sıfırı tüketen Efe ve Ece ise çaresizdir.

KOMEDİ TÜRKİYE

Yayın günü: Pazar
Yayın saati: 20.45
Kanal: TV 8
Tür
: Yarışma

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)

Komedi Türkiye isimli programda ünlü isimlerin yanı sıra yeni yetenekler de boy gösteriyor. Ünlü oyuncular koçluklarını yaptıkları yarışmacılarla sahneye çıkarak izleyenlere keyifli anlar yaşatacaklar. Türkiye'nin yeni komedyeni olma yolunda ilerleyen genç yarışmacıların yeteneklerini sergileyeceği Komedi Türkiye yarışması 18 Mart'ta başladı.

Komedi Türkiye her çarşamba TV8'de izleyicilerle buluşuyor.Komedi Türkiye'de yeni yetenekler ünlü oyuncuların koçluğunda eğitilecek ve koçlarıyla birlikte sahneye çıkacaklar.Gülse Birsel ve Gani Müjde her hafta skeç yazacak.Herhafta ünlü biri skeçlerde konuk olacak. Komedi alanındaki yeteneklerini sergileyecek olan yarışmacılar jüriyi etkileyerek finale kalmaya çalışacaklar. Jüriden geçer not alamayan yarışmacı elenecek ve onun yerine yeni bir yarışmacı dahil olacak.

ZORAKİ EVLİLİK (TV'de ilk)

Yayın günü: Cumartesi
Yayın Saati: 22.45
Kanal: Fox
Tür: Film

Haftasonu yayınlanacak diziler ve programlar neler (15 Ağustos 2015- 16 Ağustos 2015)


Filmin Konusu

Damat adayı Robert alkol aldıkları bir hedef vurma etkinliği sırasında nişanlısının nedimesini 'yanlışlıkla' yüzünden vurduktan sonra, damadın her şeye karışan annesi düğünün gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapmaya girişir. Sevgili oğlunun evlendiğini görmek için hiçbir şeyi yapmaktan çekinmez. Nedimeyi rehin alır, düğün kameramanlarına şiddetle saldırır, kendisiyle işbirliği yapan eski kocasıyla olan aşkı yeniden alevlenir. Evlilik planlarını ileri bir tarihe alma baskısı arttıkça, ölü sayısı da artar ve olan biteni sır olarak saklamak neredeyse imkansız hale gelir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!