Haftasonu yağışlı geçecek

Güncelleme Tarihi:

Haftasonu yağışlı geçecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2002 16:42

Yarın ve cumartesi günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz'de yağış bekleniyor. Yağışlar daha sonra Karadeniz'e kayacak.

Haberin Devamı

Yağışlar, yağmur şeklinde olacak. 27 Ocak Pazar günü ise Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağmurlu geçecek. Bu arada özellikle yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde sis bekleniyor. Hava sıcaklıkları yurdun batı kesimlerinde önümüzdeki üç gün 2-5 derece üstünde, doğu kesimlerinde ise mevsim normallerinin 5-8 derece altında seyredecek.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde gece sıcaklıklarının, uzun yıllar ocak ayı ortalamasının 4-10 derece altında olduğu bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, hava sıcaklıkları halen Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısında mevsim normallerinin 2-5 derece üstünde seyrediyor. Önümüzdeki üç gün yurdun batı kesimlerinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Yurdun doğu kesimlerinde ise hava sıcaklıkları önümüzdeki üç gün mevsim normallerinin 5-8 derece altında seyretmeye devam edecek. Meteoroloji uzmanları, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde gece sıcaklıklarının uzun yıllar ocak ayı ortalamalarının 4-10 derece altında olduğunu bildirdiler. Uzmanlar, gündüz sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde olduğunu belirttiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!