Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 09:45

Hafta başından itibaren sıcaklıklarda düşüşün olduğu yurtta yağışların bitmesiyle beraber sıcaklıkların da artması bekleniyor. Hafta sonu için plan yapacak olan vatandaşların aklında yağış olup olmayacağı sorusu var. Peki, hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar yükselecek mi? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli tahminlere göre bugün çoğunlukla güneşli ve bulutlu havanın hakim olduğu yurtta yarından itibaren yağışlı hava etkili olacak. Yağışlı havanın bazı bölgelerde karla karışık yağmura dönüşmesinin yanı sıra Pazar günü de devam etmesi beklenmekte. İşte hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu;

İSTANBUL HAFTA SONU BULUTLU

Hafta başından itibaren yağışlı ve bulutlu havanın hakim olduğu İstanbul’da bugün parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 4 derece, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olarak belirlendiği İstanbul’da sıcaklıkların yarından itibaren yükselmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın İstanbul’da çok bulutlu bir hava etkili olacak. Cumartesi günü en düşük sıcaklığın 7 derece, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olarak belirlendiği İstanbul’da bulutlu havanın Pazar günü de etkisini sürdürmesi bekleniyor. Verilen rakamlara göre İstanbul’da Pazar günü en düşük sıcaklık 7 derece, en yüksek sıcaklık ise 12 derece olacak.

Haberin Devamı

ANKARA HAFTA SONU YAĞMURLU

Bugün az bulutlu bir havanın hakim olacağı Ankara’da en düşük sıcaklık -1 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak belirlendi. Sıcaklıkların önümüzdeki günlerde 10 – 11 derecede seyretmesi beklenen başkentte hafta sonu yağışlı geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın Ankara’da hafif yağmurlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 1 derece, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olarak belirlendiği başkentte yağmurlu havanın Pazar günü de etkisini sürdürmesi bekleniyor. Verilen rakamlara göre Pazar günü Ankara’da en düşük sıcaklık 1 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olacak.

İZMİR HAFTA SONU SAĞANAK YAĞIŞIN ETKİSİNDE OLACAK

Pazartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkili olduğu İzmir’de bugün çok bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklığın 4 derece, en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olarak belirlendiği İzmir’de hafta sonu yağışın etkili olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın İzmir’de sağanak yağış etkili olacak. En düşük sıcaklığın 7 derece, en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olarak belirlendiği İzmir’de sağanak yağışın Pazar günü yerini çok bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor. İzmir’de Pazar günü en düşük sıcaklık 10 derece, en yüksek sıcaklık ise 18 derece olacak.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!