Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 09:12

Bir haftadır bulutlu ve yağmurlu havanın etkili olduğu yurtta hava sıcaklıkların yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Peki, hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak? Hafta sonu yağışlı mı geçecek? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları bu hafta başından itibaren normale dönmüş ve yerini yağışlı havaya bırakmıştı. Bir hafta boyunca hafif yağışlı ve bulutlu olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL’DA HAFTA SONU HAVA DURUMU

Şu dakikalarda 8 derece ile sisli bir havanın hakim olduğu İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre hafta sonu yağışlı ve bulutlu geçecek. Hafta başından itibaren sıcaklıklarda düşüş yaşanan İstanbul’da Cumartesi ve Pazar günü en yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre Cumartesi gününün hafif sağanak yağış ile geçmesi beklenirken, Pazar günü ise parçalı bulutlu bir hava İstanbul’a hakim olacak. Ancak yapılan tahminlere göre hafta başından itibaren sıcaklıkların 15 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA HAFTA SONU SICAKLIKLAR 15 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre başkentte hafta sonu hava sıcaklığı 15 derecenin üzerine çıkacak. Şu dakikalarda 10 derece ile güneşli bir havanın hakim olduğu Ankara’da hafta sonu yağışlı ve bulutlu geçecek.

Hafta başından itibaren en düşük sıcaklığın 0 dereceye kadar indiği Ankara’da, Cumartesi günü en yüksek sıcaklık 16 derece, en düşük sıcaklık ise 5 derece olacak. Pazar günü en düşük sıcaklık sabit kalırken, en yüksek sıcaklık 1 derece artarak 17 derece olarak hissedilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre, Ankara’da Cumartesi günü hafif sağanak yağış etkisini gösterecek. Pazar günü ise havanın bulutlu olması bekleniyor. Hafta başından itibaren ise Ankara’da hava sıcaklıkları 20 dereceyi bulacak.

İZMİR’DE HAFTA SONU BULUTLU GEÇECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre İzmir’de hafta sonu bulutlu geçecek. Şu dakikalarda 13 derece ile puslu bir havanın hakim olduğu İzmir’de hafta sonu sıcaklıkların 20 dereceye yaklaşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Hafta başından itibaren bulutlu ve yağışlı bir havanın hakim olduğu İzmir’de Cumartesi günü en yüksek sıcaklık 19 derece, en düşük sıcaklık ise 13 derece olacak. Pazar günü ise en yüksek sıcaklık 20 dereceye çıkarken, en düşük sıcaklık 10 dereceye inecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre İzmir’de Cumartesi çok bulutlu bir hava, Pazar günü ise az bulutlu bir hava hakim olacak. Hafta başından itibaren ise İzmir’de hava sıcaklıklarının 20 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!