Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu hava durumu raporu

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu hava nasıl olacak Hafta sonu hava durumu raporu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2018 17:12

Hafta sonu hava durumu yurt genelinde merak konusu oldu. Tatil planlarında kötü bir sürpriz yaşamak istemeyen vatandaşlar, internet üzerinden ‘hafta sonu hava nasıl olacak?’ sorusuna yanıt arıyor. İşte, hafta sonu hava durumuna ilişkin bilgiler

Haberin Devamı

Hafta sonunun gelmesiyle birlikte vatandaşların gözü kulağı hava durumu haberlerine çevrildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu hava durumuna ilişkin uyarıyı saatler öncesinden yaptı. Yapılan uyarılarda yurdun büyük bölümünün gök gürültülü sağanak yağış etkisi altında kalacağı açıklandı. Müdürlüğün resmi sayfası üzerinden yayımladığı 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre, başta Marmara Bölgesi olmak üzere yurdun her kesiminde sağanak yağış bekleniyor.

Öte yandan Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde toz taşınımı ile birlikte, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!