Hadi bakalım artık dışarıda doğurursun

Güncelleme Tarihi:

Hadi bakalım artık dışarıda doğurursun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

Hákim, erkekleri ilaçlı bisküviyle uyutup soymaktan yargılanan 8.5 aylık hamile otostopçuyu, "Hadi bakalım artık dışarıda doğurursun" diyerek tahliye etti. Ancak başka suçlardan tutuklu olan otostopçu kadın bebeğini cezaevinde dünyaya getirecek.

OTOSTOP yaparak bindiği araçların erkek sürücüleriyle yakınlık kurup, ilaçlı bisküviyle uyutarak para ve değerli eşyalarını gasp etmekten sanık Nergis Anar (22), mağdurlardan birinin kanında iddia edildiği gibi uyuşturucu maddeye rastlanmayınca, hırsızlıktan hüküm giydi. Hákim, 2 yıl 8 ay hapse mahkûm olan 8.5 aylık hamile Nergis Anar’ı, "Hadi bakalım artık dışarıda doğurursun" diyerek tahliye etti. Başka davalardan da tutuklu olan Anar, çocuğunu yine cezaevinde dünyaya getirecek.

Gasp yapmadım

Bakırköy 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada hazır bulunan tutuklu sanık Nergis Anar, olay tarihinde rahim kanseri ablasıyla birlikte hastanede bulunduğunu öne sürerek hakkındaki suçlamayı reddetti. Nergis Anar, "Şikáyetçi Güven Erdem’i tanıyorum. Taksim Buluş Bar’da konsomatrislik yapıyordum. Şikáyetçi olan bu bey de müşterimdi. Gasp yapmadım. 20 gün sonra doğum yapacağım. Lütfen beni tahliye edin" dedi.

Mağdur Güven Erdem, polis ifadesinde olayı şöyle anlatmıştı: "Olay günü 24 Temmuz’da, çalıştığım şirkete ait otomobille Topkapı yönüne doğru gidiyordum. Bu kadın yolun kenarında duruyordu. Otostop yapıyordu. Ben de arabaya aldım. Yolda kendisine bisküvi aldı. Bana da gittiğimiz çay bahçesinde ikram etti; ama çantasından başka bir bisküvi mi çıkardı onu görmedim. Yarım saat sonra onun evine gittiğimizde uyumuşum. Bisküvide beni uyutan bir şeyler vardı."

İşte bu suçlardan yargılanıyor

Güngören’de 13 Haziran’da G.E.’nin uyutularak, Peugeot marka otomobil ve içindeki eşyaların çalınması.

Eminönü’nde 8 Temmuz’da O.A.’nın uyutularak soyulması.

Güngören’de 13 Temmuz’da G.Ö.’nün uyutularak soyulması.

Bakırköy’de 16 Temmuz’da O.D.’nin uyutularak soyulması.

Zeytinburnu’nda 14 Temmuz’da Ş.B.’nin uyutularak soyulması.

Fatih’te 23 Temmuz’da O.D.’nin uyutularak soyulması.

Eminönü’nde 8 Temmuz’da O.A.’nın uyutularak soyulması.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!