CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 17:04

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Elazığ'da 41 yıl sonra milletvekili çıkardığı Gürsel Erol'un kim olduğu son günlerde merak konusu oldu. Gürsel Erol'un kim olduğunu ve kariyerini merak eden vatandaşlar, Gürsel Erol hakkında bilgi edinmek için araştırma yapıyor. Peki, Gürsel Erol kimdir?

Haberin Devamı

CHP milletvekili Gürsel Erol'un kim olduğu, 24 Haziran seçimleri sonrası yaptığı açıklamaların ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar, Gürsel Erol'un kim olduğunu sorgulamaya başladı. İşte, CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol hakkında merak edilen detaylar...

GÜRSEL EROL KİMDİR?

28 Aralık 1963'te Elazığ'da doğdu. Tunceli nüfusuna kayıtlıdır. Baba adı Zeynel, anne adı Nurten'dir. İş Adamı; Lise mezunudur. 1990 yılında SHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve 1991 yılında SHP Kurucu Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevlerini üstlendi. 1992 yılında SHP ve CHP İl Başkanlığı yaptı.

1992 yılında SHP ilk Kurucu Gençlik Kolları Genel Başkanı seçildi ve yaklaşık 60 ilde Gençlik Kolları’nın örgütlenmesini gerçekleştirdi. 20 Kasım 1991 tarihinde kurulan SHP-DYP Hükümeti döneminde Elazığ İl Başkanı olarak atandı. 1995 yılı genel seçimlerinde Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı oldu. 1995-1997 yılları arasında Tuncelililer Vakfı Genel Başkanı olarak görev aldı.

Haberin Devamı

Profesyonel İş hayatına da genç yaşlarda atılan Gürsel Erol'un tarihi yapıların restorasyonları alanında faaliyet gösteren şirketi vardır. Turizm sektöründe ise ülkemizin farklı tatil beldelerindeki tesislerin ve tarihi yapıdaki butik otellerin işletmeciliğini sürdürmektedir.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!