Gurbetçi otomobili ÅŸarampole yuvarlandı: 5 ölü

Güncelleme Tarihi:

Gurbetçi otomobili şarampole yuvarlandı: 5 ölü
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 10:18

DANİMARKA'dan ailesiyle Türkiye'ye tatile gelen Ömer Baydak (38) yönetimindeki otomobil, Afyonkarahisar’ın Çay İlçesi’nde, iddiaya göre aşırı hız ve sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada 3’ü çocuk 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada ölen çocuklardan geriye yola savrulan oyuncakları kaldı.

Haberin Devamı

GURBETÇİ AİLE TRAFİK TERÖRÜ KURBANI / FOTO GALERİ

İŞTE KAZA SONRASI GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında Afyonkarahisar- Konya karayolunun 51’inci kilometresinde meydana geldi. Ömer Baydak yönetimindeki ZY30737 Danimarka plakalı otomobil, takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada, hurdaya dönen araçta bulunan Sudenaz Baydak (1), Serdar Tolga Baydak (11) ve Hatun Bayhan (46) olay yerinde, sürücü Ömer Baydak ve Yaren Bayhan da (11) ambulansla kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Yaralı Semih Baydak (14) ve Serhan Baydak (8) ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

OYUNCAKLAR YOLA SAVRULDU         Â

Kaza yerinde, ölen çocukların çocukların yola savrulan oyuncakları dikkat çekti. Olay yerinde ölen 3 kişinin cesedi, otopsi yapılmak üzere Çay Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Ömer Baydak ve ailesi ile otomobilde bulunan Bayhan ailesininin, Danimarka’dan tatil için memleketleri Sivas’a gittikleri belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!