Güneşin Kızları 29.bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 29.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 09:50

Güneşin Kızları 29.yeni bölüm fragmanı izle! Kanal D’nin ilgili beklenen dizisi Güneşin Kızları 29.bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeni bölümde, Zafer Güneş'ten yardım istiyor. Güneşin Kızları 29.bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 28.bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Süreç Filimcilik'in üzslendiği, ekranlarının fenomen dizisi Güneşin Kızları’nda; Zafer, Güneş’e derdini anlatır ve yardım ister. Güneş, bir çocuğun göz göre göre ölmesine izin vermeyecektir. Kızlarla durumu paylaşır ve Nazlı Almanya’ya gidip, donör olmak istediğini söyler.

Zafer, Haluk’a o uçağa binenin Peri olması gerektiğini söyler. Selin, Zafer’in eve gelmesiyle dağılır. Zafer’in karşısına çıkıp Selin’den uzak durması gerektiğini söyleyen Ali ise kendisini şok edecek büyük bir sırrı öğrenir.

GÜNEŞİN KIZLARI 29.YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 28.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Rana'nın tehdidinden sonra, Haluk köşeye sıkışır. Güneş'e, ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir. Nazlı'ya gelen kırmızı güller, Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar. Nazlı, Savaş'ı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğit'le kapışır. Kavga, Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır.

Haberin Devamı

Güneş, Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin, Güneş'e başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş, Selin'in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını, Ali'nin öğrenmesini istemez.

BAKMADAN GEÇME!