Güneşin Kızları 28.yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 28.yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 14:16

Güneşin Kızları 28.yeni bölüm fragmanı izle! Kanal D’nin ilgili beklenen dizisi Güneşin Kızları 28.bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitleyecek. Güneşin Kızları 28.bölümde heyecan bitmiyor. Yeni bölümde, Güneş gerçekleri öğreniyor. Güneşin Kızları 28.bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 28.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları’nda; Rana'nın tehdidinden sonra, Haluk Güneş'e, ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir. Yiğit'in yaptıklarıyla, Nazlı ve Savaş'ın arası açılır.

Güneş, Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin, Güneş'e başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş, Selin'in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını, Ali'nin öğrenmesini istemez. Mertoğlu ailesinin otelinde yılbaşı kutlaması yapılır.

GÜNEŞİN KIZLARI 28.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 28.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 27.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? 

Güneşin Kızları 27.bölüm fragmanı izle!

Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlıyor, hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlar. Aradan bir süre geçmiştir. Aile yeniden toparlanmaya çalışmaktadır. Gençler başlarını belaya sokar ve kurtulabilmek için eski arkadaşları Yiğit’in yardımına ihtiyaç duyarlar.

Savaş’la arasında kapanmamış bir mesela olan Yiğit, Nazlı’yla görüşmek ister. Selin kaçırılır. Levent, Mertoğlu ailesinin sırrının Güneş ile ilgili olduğunu düşünür ve Zaferin peşine düşer.

 

BAKMADAN GEÇME!