Güneşin Kızları 27.bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 27.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 10:12

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Güneşin Kızları 27. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Güneşin Kızları 27. Bölümde heyecan bitmiyor. Yeni bölümde, Ali intihar ediyor. Güneşin Kızları 27.bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları’nda; Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlıyor. Selin kaçırılırıyor. Levent, Mertoğlu ailesinin sırrının Güneş ile ilgili olduğunu düşünüyor ve Zafer’in peşine düşüyor.

GÜNEŞİN KIZLARI 27.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 26.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? 

Babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkılır. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve Haluk tarafından hastaneye götürülür. Haluk, Levent’e oğlundan uzak durmasını söyler. Ancak Levent’in Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Ali, yanında Selin’den başka kimseyi istemez. Gençler, Ali’ye moral vermek için bir araya gelip neşeli vakit geçirirler. Bu esnada kendilerini 10 sene sonra nerede gördüklerini anlatırlar. Sadece Ali sessiz kalır. Ali’nin ise tehlikeli bir planı vardır.Nazlı, Savaş’ın gelecek hayalinden etkilenir.

BAKMADAN GEÇME!