Güneşin doğuşunu seyrederken 35 metreden kayalıklara düştü

Güncelleme Tarihi:

Güneşin doğuşunu seyrederken 35 metreden kayalıklara düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2007 13:11

ANTALYA'da içki içtikten sonra falezlerinden güneşin doğuşunu izlemek isteyen 41 yaşındaki Yalçın Aybay, 35 metre yüksekten kayalıklara düştü. Aybay, itfaiyenin 1 saat süren operasyonuyla kurtarılarak, hastanede tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Olay bu sabah Eski Lara Yolu üzerindeki falezlerde meydana geldi. Dekorasyon işleriyle uğraşan ve gece dolaşmak için dışarı çakan ve evine dönmeyen Yalçın Aybay, sabah 06.00 sıralarında Lara'daki Gençlik Parkı yanında oturup güneşin doğuşunu izlemek istedi. Ancak alkollü olan Aybay, 35 metre yükseklikteki falezlerden kayalıklara düştü. Yaralanan Yalçın Aybay, tam 3 saat bağırarak sesini duyurmaya çalıştı.

Sabah koşusuna çıkan semt sakinlerinden biri, falezlerin dibindeki kayalıklardan ‘Yardım edin’ seslerini duyunca, polis ve 112 Acil Servisi aradı. Polis ve sağlık ekibi kısa sürede olay yerine gelirken, Aybay'ın düştüğü yerden çıkarılması için itfaiye ve deniz polisinden de yardım istendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekipleri Yalçın Aybay'ın düştüğü yere gelerek kurtarma çalışması başlattı. Bir saat süren çalışmanın ardından itfaiye ekipleri, sedyeye bağladıkları Aybay'ı çelik halatlarla yukarı çıkarmayı başardı.

Haberin Devamı

Ambulans doktoru tarafından muayene edilmek istenen Aybay, “Müdahale edilmesini istemiyorum” dedi. Ambulans doktorunun, “Buradan sonrası, senin isteğine göre değil. Seni tedavi edeceğiz” sözleri üzerine ambulansa bindirilen Aybay, Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aybay polise verdiği ifadesinde, güneşin doğuşunu seyrederken bir anda dengesini kaybedip düştüğünü söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!