Güneş’in Kızları dizisinde yeni oyuncu, Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak? (Saat kaçta, hangi kanalda?) FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Güneş’in Kızları dizisinde yeni oyuncu, Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta, hangi kanalda) FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 10:34

Kanal D’nin sevilen dizisi Güneş’in Kızları herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Nefes kesen yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında saaat 20.00’da izleyicileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Başrollerini Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın paylaştığı Güneş’in Kızları 7. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Son bölümü çarpıcı bir şekilde biten Güneşin Kızları 8. bölümünde Haluk, Ali'ye herkesin gözü önünde bir tokat atıyor.

GÜNEŞ’İN KIZLARI 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Güneşin Kızları 8. bölümünde; Savaş'ın klinikten kaçırılması Mertoğlu yalısında kıyameti koparır. Haluk, Ali'ye herkesin gözü önünde bir tokat atar. Ali bu olayın ardından kendini dağıtır. Olanlar yüzünden kendini suçlayan Selin, Ali'ye kendini affettirebilmek için çabalar fakat Ali'yle konuşmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Ali kendisine yeni bir arkadaş bulmuştur; o da Didem.Savaş'ın tekrar kliniğe gitmekten kurtulmak için tek çaresi İstanbul'dan kaçmaktır. Nazlı'nın içi kan ağlasa da, Savaş'a gitme diyemez.

Güneşin Kızları yeni bölümünde Savaş gitmeden önce Nazlı, Selin'in de desteğini arkasına alır ve ona aşık olduğunu söylemeye karar verir; fakat olaylar planladığı gibi gitmeyecektir.Haluk'un Ali'ye olan tepkisinden sonra, Güneş Haluk'tan uzaklaşır, kafası iyice karışmıştır.

Bu defa Haluk da sakinliğini koruyamaz. Güneş'e kesin bir dille kendi çocuğuna, istediği gibi davranabileceğini söyler. Güneş ikilemde kalır. Haluk'u gerçekten tanıyor mu, yoksa sadece tanıdığını mı zannediyor?

Haberin Devamı

Güneş’in Kızları 8.bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linke tıklayın
https://www.kanald.com.tr/gunesin-kizlari/fragmanlar/gunesin-kizlari-8-bolum-internet-ozel-fragmani

Güneş’in Kızları dizisinde yeni oyuncu, Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta, hangi kanalda) FRAGMAN İZLE


7. BÖLÜMDE GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİNDE NELER OLDU?

Savaş'ın hastaneye yatırılmasından kendisini suçlayan Nazlı, Savaş'ı oradan çıkarmayı aklına koyar. Ancak Savaş'ı hastaneden kaçırmak umduğu kadar kolay olmaz. Nazlı'nın yardıma ihtiyacı vardır.

Neyse ki aradığı suç ortakları, hemen yanı başındadır. Haluk, Savaş'ın kaçtığını öğrenince deliye döner. Ne yapıp ne edip, onları bulacaktır. Haluk'un öfkesi, büyük bir ustalıkla saklamayı başardığı gerçek yüzünü görünür kılacak mıdır?

Emre'yle kavga eden Ali, bu işte Tuğçe'nin parmağı olduğunu anlamıştır. Tuğçe ile yüzleşir. Tuğçe, Ali'yi kaybedeceğini anlar ve Ali'yi kazanmak için yeni bir plan yapar. İnci, Güneş ve Ahmet'in arkadaşlığını iyiden iyiye kıskanmaktadır. Bu düşüncelerini Sevilay ile paylaşır. Sevilay, Güneş'e saldırmak için uygun zamanı bekler.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI'NDA YENİ OYUNCU

Survivor 2013'ün güzel yarışmacısı Fatmagül Fakı, Güneşin Kızları'na 7. bölümde dahil olmuştu ancak Adriana Lima'ya benzerliğiyle adından söz ettiren ve pek çok programda yer alan güzel oyuncu asıl performansını 8. bölümde gösterecek. Fatmagül Fakı, Didem karakteri ile Ali ve Selin arasını açacak isim olacak.

Güneş’in Kızları dizisinde yeni oyuncu, Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta, hangi kanalda) FRAGMAN İZLE


GÜNEŞ’İN KIZLARI OYUNCU KADROSU

Emre Kınay (Haluk Mertoğlu)

Güneşin Kızları dizisinde Mertoğlu oteller zincirinin sahibi kızların ise sonradan kavuştukları babası. Güneş’e saplantılı derecede aşık ona kavuşmak için çok uğraşıyor ama saplantılı aşkı iki aşıkı çok yıpratıyor.

Haberin Devamı

Evrim ALASYA (Güneş)

Güneşin Kızları dizisinde 35 yaşında çekici bir kadını canlandırmakta. Lisede 3 kızı var ve Güneş hayatını onlara adamış bir anne. Kalbinin değil mantığını dinleyen bir kadın hayata ve erkeklere karşı çok mesafeli. Annelik güdüsü ile çocuklarını hep korumaya çalışmış. Şimdi ise 35 yaşında ona aşık olmak imkansız gibi geliyor

Miray AKAY(Peri YILMAZ)

Kızların en küçüğü, insanları mutlu etmek için uğraşan temiz kalpli bir peri gibi. Annesinin kendisine bakmasını ve hayatını yaşamasını istiyor, üzülmesine hiç dayanamıyor. Peri büyüdükçe hayatın toz pembe olmadığını fark edecek


Tolga SARITAŞ(Ali)

1991 doğumlu olan yakışıklı oyuncu 24 yaşındadır. Son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde Murat karakterini canlandırmıştı.

Haberin Devamı

Burcu Özberk(Nazlı YILMAZ)

Hırçın kız, ikizi kardeşinden 5 dk büyük. başı beladan kurtulmayan kavgacı bir kız. Sokak sanatçılığı yapıyor kendini sokakları boyayarak rahatlatabiliyor. Annesinin hayatına giren erkeklerle düşman, babasının hala geri geleceğini düşünüyor. Savaş’a aşık.


Berk ATAN(Savaş)

Nazlı’nın sevgilisi, Nazlı’dan daha hırçın daha deli bir çocuk. Nazlı’nın başına da olamadık belalar açacak. Rap hayranı.


Hande ERÇEL(Selin YILMAZ)

İkizi Nazlı’san çok farklı süslü püslü aklı bir karış havada bir kız. Güzelliği ile başı belada ancak bunun farkında değil. İstanbul’a taşındıkları için çok mutlu. Ali Selin’e deli gibi aşık.

Güneş’in Kızları dizisinde yeni oyuncu, Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta, hangi kanalda) FRAGMAN İZLE

BAKMADAN GEÇME!