Güneş’in Kızları 10. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak? FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Güneş’in Kızları 10. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 16:54

Güneş'in Kızları 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Selin ile Ali aralarındaki buzları eritiyor! Savaş, Nazlı'ya itirafta bulunuyor! Kanal D’nin sevilen dizisi Güneş’in Kızları 10. Bölümüyle ekrana çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Son bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güneş’in Kızları yarın akşam Kanal D ekranlarında saaat 20.00’da izleyicileriyle buluşacak.

Başrollerini Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın paylaştığı Güneş’in Kızları 10. bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek. Son bölümü çarpıcı bir şekilde biten Güneşin Kızları 10. Bölümünde çifte itiraf mı olacak? Savaş Nazlı’ya, Ali Selin’e aşkını itiraf edecek mi? Nefes kesen yeni bölümüyle yine heyecan dorukta olacak. İşte yeni bölüm fragmanı...

Güneş’in Kızları 10.bölüm 1. fragman izle

Güneş’in kızları 10. bölüm 2. Fragman izle


Güneş’in Kızları 10. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak FRAGMAN İZLE

Haberin Devamı

GÜNEŞ’İN KIZLARI 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Güneşin Kızları 10. Bölüm de: Haluk'un yaptığı kaza, Güneş'in kızgınlığını bir anda unutturuyor!

Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak olur. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verir. Fakat Nazlı, kendisini Savaş’tan uzaklaştırmaya çalışır. Ne zaman ona yakınlaşsa canı yanmaktadır.

Ali’nin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Ali’den uzak durma kararı alır. Ne kadar dil dökse de, Ali onu affetmez. Fakat Ali, birden bire değişir ve Selin’e tekrar yakınlaşır. Selin bu yakınlıktan hoşnuttur. Fakat bilmediği şey bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçe’nin Selin’e karşı yaptığı bir plan vardır.

Haluk’un kaza yapmasının ardından Güneş, Haluk’a karşı kızgınlığını bir anlığına unutur fakat yine de kafasında soru işaretleri vardır: Haluk bu kazayı nasıl yapmıştır?


Güneş’in Kızları 10. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak FRAGMAN İZLE


GÜNEŞ’İN KIZLARI 9. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Güneşin Kızları 9. bölümünde Sevilay ve Haluk yine karşı karşıya gelecek. Haluk hastalıklı davranışlarını bu karşılaşmada daha net görecek. Haluk'un kaldırdığı tokat ve tam o anda aynada kendisiyle göz göze gelmesi Güneşin Kızları yeni bölümünün en vurucu sahnelerinden biri olacak. Ablası Rana ile de bir diyaloğuna tanık olacağımız Haluk'un davranışlarının altında geçmişin önemli bir etkisi olduğu gözler önüne serilecek. Haluk'un ablası Rana ile tartışmasında verdiği: "Ben babam gibi biri değilim!" yanıt Haluk'un geçmişindeki izlerin en çarpıcı kanıtı. Güneşin Kızları yeni bölümünde gençler ise artık birbirine çok daha yakın. Son bölümde Ali'nin Selin'i öpmesi, ikilinin ilişkisinin bambaşka bir boyuta taşıyacak. Savaş ve Nazlı ise neredeyse sevgili olmak üzere. Güneşin Kızları 9. bölümünde Haluk'la ilgili endişeleri artan Güneş'in, hayatına nasıl yön vereceği konusunda kafası karışıktır. Bir karar vermek için ilişkilerinin başladığı yere, İzmir'e gider ve orada beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Haberin Devamı


Güneş’in Kızları 10. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak FRAGMAN İZLE


GÜNEŞ’İN KIZLARI OYUNCU KADROSU

Emre Kınay (Haluk Mertoğlu)

Güneşin Kızları dizisinde Mertoğlu oteller zincirinin sahibi kızların ise sonradan kavuştukları babası. Güneş’e saplantılı derecede aşık ona kavuşmak için çok uğraşıyor ama saplantılı aşkı iki aşıkı çok yıpratıyor.

Evrim ALASYA(Güneş)

Güneşin Kızları dizisinde 35 yaşında çekici bir kadını canlandırmakta. Lisede 3 kızı var ve Güneş hayatını onlara adamış bir anne. Kalbinin değil mantığını dinleyen bir kadın hayata ve erkeklere karşı çok mesafeli. Annelik güdüsü ile çocuklarını hep korumaya çalışmış. Şimdi ise 35 yaşında ona aşık olmak imkansız gibi geliyor

Haberin Devamı


Miray AKAY(Peri YILMAZ)

Kızların en küçüğü, insanları mutlu etmek için uğraşan temiz kalpli bir peri gibi. Annesinin kendisine bakmasını ve hayatını yaşamasını istiyor, üzülmesine hiç dayanamıyor. Peri büyüdükçe hayatın toz pembe olmadığını fark edecek


Tolga SARITAŞ(Ali)

1991 doğumlu olan yakışıklı oyuncu 24 yaşındadır. Son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde Murat karakterini canlandırmıştı.


Burcu Özberk(Nazlı YILMAZ)

Hırçın kız, ikizi kardeşinden 5 dk büyük. başı beladan kurtulmayan kavgacı bir kız. Sokak sanatçılığı yapıyor kendini sokakları boyayarak rahatlatabiliyor. Annesinin hayatına giren erkeklerle düşman, babasının hala geri geleceğini düşünüyor. Savaş’a aşık.

Haberin Devamı


Berk ATAN(Savaş)

Nazlı’nın sevgilisi, Nazlı’dan daha hırçın daha deli bir çocuk. Nazlı’nın başına da olamadık belalar açacak. Rap hayranı.


Hande ERÇEL(Selin YILMAZ)

İkizi Nazlı’san çok farklı süslü püslü aklı bir karış havada bir kız. Güzelliği ile başı belada ancak bunun farkında değil. İstanbul’a taşındıkları için çok mutlu. Ali Selin’e deli gibi aşık.


Güneş’in Kızları 10. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı Güneş’in Kızları yeni bölümde neler olacak FRAGMAN İZLE



BAKMADAN GEÇME!