Güllü'ye bronz madalya

Güncelleme Tarihi:

Güllüye bronz madalya
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2007 00:00

“1 YTL’lik biletler Güllü’yü etkilemedi”Güllü oyunu kapalı gişe oyunu sergilemeye devam ediyor. Kerem Alışık, Şehir Tiyatroları'nın biletlerini 1 YTL'ye düşürdüğü şu günlerde tiyatro severlerin olunlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyor. Alışık " Tiyatro severlerin gösterdiği ilgiye teşekkür etmek istiyorum çünkü bizim gibi pek çom tiyatro destek almadan kendi yagıyla kavruluyor" dedi.

 

Haberin Devamı

“Ağır Roman”, “Selvi Boylum Al Yazmalım”dan sonra “Güllü” de kapalı gişe oynamaya devam ediyor… Özellikle üniversite öğrencilerinin ilgi gösterdiği “Güllü” oyun 11 Kasım’dan bu yana 25 kez sahnelendi… 25 oyunla bronz madalyayı hak eden Güllü 50. oyununu Ankara’da sahneleyerek gümüş madalyayı Ankara’da alacak. 1971 yılında Atıf Yılmaz tarafından filme alınan Güllü’nün başrollerinde Türkan Şoray, Ediz Hun ve Süleyman Turan oynamıştı.,,

 

 

/images/100/0x0/55eb399bf018fbb8f8b37db6
Atıf Yılmaz anısına sahnelenen oyundaKerem Alışık, Burcu Kara, Bilge Zobu, Atacan Arseven, Tanju Tuncel, Parkan Özturan, Ömer Duran, Ali Başar ve SAKM Oyuncuları yer alıyor. Yönetmenliğini Aliye Uzunatağan yaptığı oyunun müzikleri Yücel Arzen, dekoru Ali Cem Köroğlu, kostümleri ise Çolpan İlhan ve Faruk Saraç tarafından hazırlandı.

Haberin Devamı

 

“Güllü” oyununa gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını belirten Kerem Alışık; “ Büyük bir ekiple çalıştık. Müziklerimizden kostümlere kadar her detay üzerinde titizlikle çalışıldı. Aylar öncesinden her gün ve saatler süren provalar yapıldı… Ve tüm bu çalışmalar sonucunda gördüğümüz ilgi bizi çok mutlu ediyor. Şehir Tiyatroları’nın biletlerini 1 YTL’ye düşürdüğü şu günlerde tiyatro severlerin oyunumuza gösterdiği ilgiye özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bizim gibi pek çok özel tiyatro destek almadan kendi yağıyla kavruluyor.Şehir tiyatroları’nın 1 YTL.Lik uygulaması bizi etkilemedi” dedi.

  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!