Güllerin Savaşı 8. bölüm fragmanı (Dizinin son bölümünü full izle)

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 8. bölüm fragmanı (Dizinin son bölümünü full izle)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 09:15

Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan ve geçtiğimiz haftanın reyting rekorlarını kıran dizisi Güllerin Savaşı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Güllerin Savaşı 9. bölüm fragmanı izlemek için haberimizin detayına bakınız.

Haberin Devamı

Kanal D'nin en çok izlenen yapımlarından olan Güllerin Savaşı, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ekranlara geliyor. Güllerin Savaşı'nda bu bölümde, Ömer'in Gülru'ya olan sevdası dinmek bilmiyor. Ömer'in bu hali ise Gülfem'e adeta sinir krizleri geçirtiyor. Bunca sorun içinde Yonca da Gülfem'e karşı tavır alınca çok gergin bir ortam olacaktır. Güllerin Savaşı yeni bölümde, Ömer'in Gülru'ya karşı hissettikleri sadece Gülfem'i değil; Mert'i de sinirlendiriyordur. Güllerin savaşı 9. bölüm fragmanı yayınlandı, dilerseniz sayfamızın detaylarından fragmanı izleyebilirsiniz. Kanal D ekranlarının merakla izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nın yönetmenliğini Merve Girgin yapıyor. Dizinin başrollerinde, Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Serap Aksoy, Atilla Şendil ve Yiğit Kirazcı oyunuyor.

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı 9. bölüm fragmanı izle

Güllerin Savaşı en çok izlenen dizi oldu!

Kanal D'nin iddialı dizisi, geçtiğimiz hafta en çok izlenen dizi olarak reyting rekorlarını kırdı. Güllerin Savaşı dizisinin son bölümünü haberimiz içerisinden izleyebilirsiniz.

Güllerin Savaşı 8. bölüm full izle

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!