Gülay Hanım mutlu döndü

Güncelleme Tarihi:

Gülay Hanım mutlu döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 1997 00:00

Haberin Devamı

Hakkıdaki yolsuzluk iddiaları üzerine geçtiğimiz perşembe günü partisi ANAP'tan ve Şişli Belediye Başkanlığı'ndan istifa edip, 3'üncü eşi Orhan Aslıtürk'le kaçar gibi Fransa'nın ünlü tatil beldesi Cote d'Azure'e giden Şişli eski Belediye Başkanı Gülay Aslıtürk, 3 gün sonra İstanbul'a döndü. Dün akşam Atatürk Havalimanı'nda kalabalık bir gazeteci grubu tarafından karşılanan ve oldukça neşeli görünen Gülay Aslıtürk, hafta sonu tatili nedeniyle yurtdışına gittiğini söyledi. Aslıtürk, hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili soruları ise, ‘‘Konu bağımsız yargıda. Onlar karar verecek. Sorularınızın yanıtını, inşallah bağımsız yargı verecek’’ diye yanıtladı.

Yolsuzluk iddiaları üzerine, ‘‘Bir tek kuruş bir şey bulsunlar, belediyenin önünde kendimi yakarım’’ dedikten 38 saat sonra partisi ANAP'tan ve belediye başkanlığından istifa eden ve istifasını duyurduktan 4 saat 15 dakika sonra da 3'üncü eşi Orhan Aslıtürk'le birlikte eşinin TC-ORM tescilli özel uçağıyla Fransa'ya uçan Gülay Aslıtürk, dün saat 19.35'te eşiyle birlikte İstanbul'a döndü.

Eşiyle birlikte oldukça mutlu olduğu görülen Gülay Aslıtürk, gazetecilerin ‘‘Siz yurtdışına gittikten sonra, hakkınızda kaçtığınız söylentileri çıktı. Neden aniden yurtdışına çıktınız’’ sorusuna, ‘‘Bu konuda açıklama yapacak bir şey yok. Biz buradayız. Her hafta yurtdışına çıkıyoruz. Gelecek hafta da çıkacağız. Her hafta sonu da çıkmayı düşünüyoruz.’’karşılığını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!