Guiza'ya adadan talip var

Güncelleme Tarihi:

Guizaya adadan talip var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2009 12:07

Fenerbahçe'de performansı tartışma konusu olan Güiza'ya İngiliz devinin talip olması menajerleri harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Türkiye’de yerden yere vurulan Daniel Güiza için İngiliz menajerlik şirketleri birbirleriyle kapışıyor. Sarı- Lacivertli takımda sergilediği performans ile büyük tartışma konusu olan ve şu ana kadar isteneni veremeyen İspanyol golcüyü Liverpool’un transfer listesine aldığını öğrenen İngiliz menajerler, harekete geçti. İngiliz devinin Daniel Güiza ile ilgilenmesi, İngiltere’nin önde gelen pek çok menajerlik şirketi arasında rekabete yol açmış durumda.

Bu futbolcuyu kârlı bir şekilde Liverpool’a götürmenin hesaplarını yapan şirketlerden biri, geçtiğimiz günlerde Güiza’nın menajeri Cordero’yu aradı. Yıldız oyuncuya İngiltere’den kulüplerin talip olduğunu belirten İngiliz menajerlik şirketinin yetkilisi, İspanyol golcünün İngiltere haklarını belli bir süreliğine İspanyol menajerden belli bir ücret karşılığında talep etti. Şirketin amacı yüksek bir transfer ücreti ile bunu gerçekleştirmek.

Haberin Devamı

ÜLKESİNE DÖNMEK İSTİYOR

Liverpool’un bu transferi ciddi şekilde sonlandırmak için çalışmalara başladığı belirtildi. İspanyol futbolcuya Liverpool dışında geçtiğimiz sezon boyunca Premier Lig’den birçok kulüp talip olmuş, Sarı-Lacivertli yönetim transfere izin vermemişti. Bu arada Güiza’nın gönlünde yatan aslan ise İngiltere’den çok ülkesine dönmek. Fenerbahçe ile yaşadığı ilk yurt dışı tecrübesinde büyük sorunlarla karşılaşan golcü futbolcu, Valencia’nın finansal kaynak bulması durumunda ülkesine dönmeye daha sıcak bakıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!