GTA: San Andreas'te Tenpenny'i seslendiren kişi hangi oyuncu?

Güncelleme Tarihi:

GTA: San Andreaste Tenpennyi seslendiren kişi hangi oyuncu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 17:07

GTA: San Andreas oyunu, dünyada ünlü video oyun serisidir. Oyun, Grand Theft Auto, resmi kısaltması ile GTA olarak da bilinmektedir. Video formatı ile de dikkat çekici olan GTA: San Andreas'te Tenpenny'i seslendiren kişi hangi oyuncudur?

Haberin Devamı

Grand Theft Auto, resmi kısaltması ile GTA, oyun programcısı David Jones ve Mike Dailly, Dan ve Sam Houser kardeşler ile oyun tasarımcısı Zachary Clarke tarafından yaratılan video oyunu serisidir. İlk olarak Rockstar North tarafından Birleşik Krallık’da geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından yayımlanmıştır. Serideki karakterler de en az oyunun formatı kadar dikkat çekicidir. Peki, GTA: San Andreas oyununda Tenpenny'i hangi oyuncu seslendiriyor?

GTA: San Andreas oyununda Tenpenny'i Amerikan sinema oyuncusu Samuel Leroy Jackson canlandırdı. Uzun yıllar tiyatro sahnelerinde oyunlar oynayan Jackson ününe kırklı yaşlarından sonra kavuştu. Die Hard serisinin üçüncüsünde Bruce Willis'le ve The Long Kiss Godnight'da Geena Davis'le beraber rol alarak tanındı.

Tenpenny karakteri hakkında

Tenpenny, Los Santos Polis Teşkilatı'na bağlı memurdur. Aynı zamanda Pulaski'nin de bulunduğu "C.R.A.S.H" adı ile bilinen hain polislerdendir. Yaşanan çete ilişkilerinden kendisine şantaj ve tehditle çıkar sağlar. Gangster ve çete işlerinden nefret eder. Carl'ı kendi işlerini yapmaya zorlar. Meslektaşları ve dostları olan Pulaski ile Hernandez'le birlikte sürekli Carl'la uğraşıp onu tehdit ederler. Güç ve para düşkünü olan Tenpenny, Los Santos'ta kontrolü ele geçirmek istemektedir. Şehre o kadar zararlı biridir ki neredeyse Los Santos'taki kimse onu sevmez. Çok hain, sinsi, kurnaz planları vardır ve tabii kendisi de öyledir. Aynı zamanda C.R.A.S.H üyesidir. Son görevde Carl'dan itfaiye aracı ile kaçarken köprüdeki koruluklara çarpar ve koruluklar kırılır ve İtfaiye aracı ve Frank Grove Sokağı'na düşer ve Tenpenny o trafik kazası sonucunda ölür.

 

BAKMADAN GEÇME!