Gözyaşlarıyla İstiklal Marşı

Güncelleme Tarihi:

Gözyaşlarıyla İstiklal Marşı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 01:19

İstİklal Marşı’nın Kabulünün 95’inci Yılı ve Mehmet Âkif Ersoy’u Anma Günü’nde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Haberin Devamı

Ödül alanlardan Satiye Esra Tekeri, marşı okurken gözyaşlarını tutamadı.

GÜZEL DUYGULAR LAZIM

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’ndaki törende, Ankara’daki hain saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu şunları söyledi: “Biz her gün adaletle uğraşıyoruz. Bir nebze değişiklik olsun dedik ve bizi biz yapan, en önemli değerlerimizden biri olan İstiklal Marşımızın anma gününü birlikte çalıştığımız, ailemiz olan buradaki arkadaşlarımız ve çocuklarıyla paylaşmak istedik. Bu günlerde bu güzel duygulara çok çok ihtiyacımız olduğu düşüncesindeyim. Bu ülke kolay kurulmadı, inşallah ilelebet ve kıyamete kadar devam edecek.”

Gözyaşlarıyla İstiklal Marşı

Haberin Devamı

Şehit Savcı Kiraz’ın babası da oradaydı

Törene İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan, Adalet Komisyonu üyesi Serap Durmaz, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekileri, İstanbul Anadolu Adalet Komisyonu Başkanı Hayri Kaynar, İstanbul Anadolu Başsavcı vekili Cengiz Cem Karakaşlı, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı İdris Taşcan, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akkaya, savcılar, hâkimler ve adliye personeli katıldı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın babası Hakkı Kiraz da törendeydi.

BAKMADAN GEÇME!