GÖZYAŞLARI İÇİNDE İTİRAF ETTİ

Güncelleme Tarihi:

GÖZYAŞLARI İÇİNDE İTİRAF ETTİ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2012 11:11

Şarkıcı Rihanna, son açıklamasıyla hem herkesi şaşırttı hem de kadın haklarıyla ilgili faaliyet gösteren dernekleri kızdırdı.

Haberin Devamı

İŞTE RIHANNA'NIN GÖZYAŞLARINI TUTAMADIĞI O ANLAR / WEB TV

DAYAK ATAN NİŞANLIYA DELİ GİBİ AŞIKTI- Fotogaleri

SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖREN ÜNLÜLER- Fotogaleri

Rihanna, 2009 yılında kendisini döve döve hastanelik eden eski nişanlısı Chris Brown hakkında " O benim hayatımın aşkıydı" diye konuştu.

Ünlü televizyoncu Oprfh Winfrey'e röportaj veren Rihanna, Brown'ı bir türlü unutamadığına ilişkin söylentileri de bu sözleriyle doğrulamış oldu.
24 yaşındaki şarkıcı "Bana karşı bir hata yaptı. Ama o benim en iyi arkadaşımdı. En iyi arkadaşımı kaybettim. Onu çok özlüyorum" diye konuştu.

Kadın hakları örgütleri Rihanna’nın son dönemde yaptığı röportajlarının, Brown ile barışmaya çalışmasının, “şiddet gören diğer kadınlara kötü örnek teşkil ettiğini” savundu.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE İTİRAF ETTİ
Chris Brown, ünlü şarkıcının yüzünü tanınmaz hale getirmişti.

Haberin Devamı

İngiliz The Independent Gazetesi’ne konuşan, şiddet gören kadınlarla ilgili bir merkezin müdürü olan Vivienne Hayes, “Rihanna’nın olayı, ilişkilerinde şiddet gören kadınları tereddüte düşürüyor. Kendilerine çok kötü bir şeyin yapıldığı konusundaki inançlarını yitiriyorlar” dedi. ABD’de kadın hakları örgütleri de Rihanna’yı kınadı.


   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!