Gözaltında alınan kapkaççı eroin krizine girdi

Güncelleme Tarihi:

Gözaltında alınan kapkaççı eroin krizine girdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2007 16:13

ADANA’da kapkaç yaparken suçüstü yakalanan 25 yaşındaki İbrahim Akdeniz, gözaltında tutulduğu Emniyet Müdürlüğü’nde eroin krizine girdi.

Haberin Devamı

Önceki gün akşam saatlerinde Dağlıoğlu Mahallesi 21 Sokak'ta yürüyen 69 yaşındaki Selvi Özlek’in boynundaki altın zinciri kapkaç yapan İbrahim Akdeniz, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne bağlı güven timlerince yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen İbrahim Akdeniz, Selvi Özek tarafından teşhis edildi. Akdeniz’in üzerinden çaldığı altın kolye de ele geçirildi. Uyuşturucu parası bulabilmek için kapkaç yaptığı belirlenen ve hırsızlık ve kapkaç suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan İbrahim Akdeniz, gözaltında uyuşturucu krizine girdi.

Nezarethanede kendinden geçen zanlı, Emniyet Müdürlüğü’ne çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Son zamanlarda meydana gelen kapkaç ve hırsızlık olaylarının büyük bölümünün madde bağımlılarınca gerçekleştirildiğini belirten bir emniyet yetkilisi, “Uyuşturucu parası için kapkaç yapıyorlar, kullandıktan sonra da yeniden kapkaça yöneliyorlar” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!