Göz kamaştırıcı sadelik

Güncelleme Tarihi:

Göz kamaştırıcı sadelik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2006 00:00

Mobil iletişim ve multimedya cihazlarında dünya devleri arasında önde gelen Nokia, Amsterdam’daki Nokia World konferansında, S60 3rd Edition 3G telefonu Nokia 6290’ı tanıttı. Nokia 6290, modern bir “smartphone” olmasının yanı sıra klasik, ergonomik tasarımı ve uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Amsterdam’da düzenlediği Nokia World konferansında, Symbian işletim sisteminde çalışan S60 yazılımının kullanıldığı 3G telefonu Nokia 6290’ı tanıttı. İleri teknolojisinin yanı sıra klasik ve ergonomik tasarımıyla da dikkat çekiyor.

 

Nokia 6290, yoğun bir iş ve özel hayatı olan profesyonellerin tüm gereksinimlerini karşılıyor. Bu smartphone’un birçok yeni ve pratik özelliği, alarm çeşitliliği ve interaktif seyahat uygulamaları gibi sık kullanılan özelliklere kolaylıkla erişebilmek için tasarlanmış Quick Cover tuşu sayesinde, kullanıcılar tek bir cep telefonuyla birçok işi bir arada yapabiliyorlar. 3G teknolojisiyle kesintisiz İnternet bağlantısı sağlayan Nokia 6290 ile kullanıcılar diledikleri web sitelerine bağlanabiliyor, e-postalarını kontrol edebiliyorlar. Nokia 6290’ın mobil arama uygulaması sayesinde, bütün önemli arama motorları bir tuş uzaklıkta oluyor.

 

Haberin Devamı

Zamanı iyi kullanmak ve üretkenliği geliştirmek için tasarlanan Nokia 6290, kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Ergonomik tuş takımı, hızlı erişim tuşları ve kolay menü yapısı da, cep telefonuna benzersiz bir kullanım rahatlığı sağlıyor. Nokia 6290’da ayrıca, kullanıcıların kendi e-posta hesaplarını, MMS işlevlerini ve operatör ayarlarını rahatça yapabilmelerini sağlayan Setup Wizard da (Kurulum Sihirbazı) bulunuyor.

 

Nokia yetkilileri, bu yeni smartphone hakkında şunları ifade ediyorlar: “Nokia 6290’ı bu kadar akıllı yapan şey, kullanım kolaylığı. Nokia 6290, S60 3rd Edition ve 3G’nin ortak gücünü, rahat ve etkileyici bir cep telefonunda buluşturuyor. Dünya genelinde 3G kullanıcılarının sayısının gelecek yıl iki katına çıkması bekleniyor. Dolayısıyla Nokia 6290 smartphone gibi 3G* modellerine gereksinim var.”

 

Nokia 6290’ın standart özellikleri şöyle:

Haberin Devamı

· 2 megapiksel kamera, 4x dijital zoom

· 2.2” QVGA 16 milyon renkli iç ekran

· PPT, PDF, Word ve Excel gibi değişik formatlardaki ekleri destekleyen zengin e-posta özellikleri

· Kusursuz stereo surround ses sistemli MP3 çalar

· Çift yönlü görüntülü arama*

 

Nokia 6290, Nokia’nın S60 3rd Edition Feature Pack 1 paketini sunan bir smartphone ürünü olması açısından da önemli. Ekim ayında düzenlenen Symbian Smartphone Show’da ilk kez tanıtılan S60 3rd Edition Feature Pack 1, tüm web ve mobil içerikleri destekleyen, geliştirilmiş tek bir tarayıcı (browser) ile birçok seçenek sunuyor. Cep telefonunuzu kişisel ve çok yönlü bir cihaza dönüştürmenizi sağlayacak pek çok uygulamayı da sonradan eklemenize olanak sağlıyor. Bunlar, oyunlardan eğlenceye, iş uygulamalarından navigasyona kadara çeşitlilik gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!