Gösterime giren filmler

Güncelleme Tarihi:

Gösterime giren filmler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Asansör

Yönetmenliğini Mustafa Altıoklar'ın yaptığı ‘‘Asansör’’ insani ilişkilerini çıkar üzerine kuran ve kendi ‘‘ben’’i için herkesi harcayabilecek davranışlar gösteren ünlü bir reality show sunucusunun (Mustafa Uğurlu) hikayesini anlatıyor. Filmin diğer oyuncuları arasında Arzu Yanardağ, Nurseli İdiz, Cem Özer, Hakan Aygün, Demet Şener ve Funda Barın gibi isimler bulunuyor.

Mutluluğa Uçuş (The Theory of Flight)

Richard Hopkins (Kenneth Branagh) sigorta şirketini dolandırmaya kalkınca kendini bir anda mahkemede bulur. Kendisine verilen ceza aslında çok hafiftir: 120 gün süreyle sosyal hizmet cezası almıştır. Richard'ın yardımcı olacağı insansa motor sistemindeki bir hastalık yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum olan Jane (Helena Bonham Carter) adlı genç bir kızdır... Filmin yönetmeni ise Paul Grengrass.

Mavi Korku (Deep Blue Sea)

Yönetmenliğini Renny Harlin'in yaptığı ve bir korku-bilimkurgu filmi diyebileceğimiz ‘‘Mavi Korku’’da olaylar, Aquatica adlı bir denizaltı araştırma merkezinde geçiyor. Dr. Susan McAlester (Saffron Burrows) Mako köpekbalıklarının DNA'ları üzerinde deneyler yapmaktadır. Ancak araştırmaların sponsoru olan Russel Franklin (Samuel L. Jackson), Dr. McAlester'i bu araştırmanın bir an önce sonuçlandırılması için zorlayınca hatalar zinciri başlar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!