Gömlek Kralı teslim oldu

Güncelleme Tarihi:

Gömlek Kralı teslim oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2012 11:58

Ravelli gömleklerinin sahibi Ahmet Tayan, nakliyeci arkadaşı Ersin Fatih Pekcan’ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle aranırken, önceki gece iftardan sonra avukatıyla birlikte emniyete gelerek teslim oldu.

Haberin Devamı

Tayan ifadesinde, “Önce o saldırdı. Boğuşma sırasında olay oldu. Öldürme kastım yoktu” dedi. 

Üsküdar, Selimiye Su Ürünleri Kooperatifi’nde, 14 Temmuz 2012 gece yarısı Ahmet Tayan, içki masasında tartıştığı nakliyeci arkadaşı Ersin Fatih Pekcan’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden Porche aracıyla kaçtı. Polis, bulunabileceği adresleri bastı ancak bulunamadı. Ahmet Tayan, önceki gün iftardan sonra avukatıyla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Emniyetteki ifadesinde, “Çok sevdiğimi için hobi olarak ilgilenmek için 3 yıl önce tekne aldım. Ersin’le tanışmamız bu teknenin tamiri ile ilgili oldu” dedi.

İŞADAMI TESLİM OLDU /WEB TV

Buraların ağası sen misin?

Ahmet Tayan, “Kooperatifin yeri çok güzel olmasına rağmen durumu iyi değildi. Ben de bazı uyarılarda bulunarak buranın çok daha güzel bir yer olabileceğini söyledim. Çünkü yer Salacak gibi güzel bir yerdeydi. Bazı düzenlemelerle çok güzel olabilirdi. Ben de buranın daha güzel olması için üyelere yazılar çıkarttım. Bu girişimlerim nedeniyle Ersin bana soğuk davranmaya başladı” dedi.

Ahmet Tayan, “Arkadaşlarımla iskelede balık yiyordum. Bir süre sonra Ersin arkadaşlarıyla birlikte ‘Buraların ağası sen misin?’ diyerek üstüme saldırdı. Kendimi savunmak zorunda kaldım. Bir süre boğuştuk. Olay boğuşma sırasında istemeden oldu. Öldürme kastım yoktu” diyerek, olay sırasında karnı ve bacağından kendisinin de yaralandığını söyledi. Polis, olay sırasında Tayan ve Pakcan’ın alkollü olduğunu, olayda kullanılan bıçağında masada karpuz kesmekte kullanıldığını belirledi. Bir haftadır fabrikasına ait bir misafirhanede gizlendiğini söyleyen Tayan, dün sabah saatlerinde savcılığa sevk edildi. Pekcan’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu, adam yaralamadan da emniyette kaydı bulunduğu belirtildi.

Tutuklandı

Haberin Devamı

Ahmet Tayan emniyetteki sorgusunun ardından savcılığa çıkarıldı. Polise verdiği ifadeyi savcılıkta da tekrarlayan Ahmet Tayan, daha sonra tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Ahmet Tayan, tutuklanarak Maltepe Cezaevi’ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!