Göksel Aşan kimdir? Prof. Dr. Göksel Aşan'ın biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Göksel Aşan kimdir Prof. Dr. Göksel Aşanın biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2018 09:23

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı'na atanan Prof. Dr. Göksel Aşan'ın biyografisi, günün en çok merak edilenleri arasında üst sıralarda yer aldı. Göksel Aşan'ın kim olduğunu ve daha önce neler yaptıklarını merak eden vatandaşlar, Göksel Aşan'a dair merak ettikleri detayları internette sorguluyor. Peki, Göksel Aşan kimdir?

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı'na Prof. Dr. Göksel Aşan'ı atadı. Bu önemli gelişmenin ardından, Göksel Aşan'ın kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Göksel Aşan kimdir? İşte, Prof. Dr. Göksel Aşan hakkında tüm detaylar...

24 Temmuz 1966 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümünde 1987 yılında tamamladı. Bunun ardından İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümünde yüksek lisans eğitimi 1991 yılında tamamladı. Doktora eğitimini 1991-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde Kamu Maliyesi alanında tamamladı. 

1988-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışan Göksel Aşan, doktora derecesini aldıktan sonra 1998 yılından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev aldı. 2008 yılnda "Doçent" olan Göksel Aşan, 2017 ise yılında Prof. Dr. unvanını almıştır.

Uzun yıllardır İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde çeşitli görevler alan Göksel Aşan, Temmuz 2018’den beri İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

16 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığına atanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!