Göklere veda

Güncelleme Tarihi:

Göklere veda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türk Havayolları’nın ‘duayen pilotu’ Necati Özen, Bodrum’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği son uçuştan sonra, duygu yüklü bir törenle göklere veda ederek emekliye ayrıldı.

Türk Hava Kuvvetleri’nde 13, Türk Havayolları’nda da 30 yıl hizmet eden Necati Özen, son seferini, Airbus 310 tipi Çoruh adlı uçakla gerçekleştirdi. Dev uçağı saat 15.50’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na indirdikten sonra, THY Genel Müdürü Yusuf Bolayırlı, Uçuş İşletme'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oktay Öztekin, Uçuş İşletme Başkanı Mustafa Kolko ile pilot ve kabin memuru arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılanan 65 yaşındaki Kaptan Pilot Necati Özen, ‘‘Toplam 43 yıl bu işi yaptıktan sonra nokta koyuyorum. Üzülmüyorum desem yalan olur, göklere ve çalışma arkadaşlarıma veda etmek çok zor. Yüz kere doğsam, yüz kere aynı işi yapardım’’ diyerek, duygularını dile getirdi.

THY Genel Müdürü Yosuf Bolayırlı ve Genel Müdür Yardımcısı Oktay Öztekin, ‘Pilotların duayeni’ Necati Özen'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek birer plaket verdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!