Gökhan,araçtan atladı

Güncelleme Tarihi:

Gökhan,araçtan atladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Grup Vitamin'in solisti Gökhan Semiz'in yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili duruşmada, aynı otomobilde bulunan Yeliz Şirin adlı genç kız, ‘‘Araba savrulurken Gökhan kapıyı açmaya çalışıyordu. Atlamış olabilir’’ dedi.

Bir süre önce geçirdiği trafik kazası sırasında hayatını kaybeden Vitamin grubunun solisti Gökhan Semiz'in, kaza sırasında araçtan atladığı öne sürüldü. Kazadan sağ kurtulan Semiz'in arkadaşı Yeliz Şirin, ‘‘Gökhan'ın arabanın kapısını açmaya çalıştığını gördüm. Sanıyorum kontrolden çıkan araçtan atladı’’ dedi.

Bakırköy 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya şikâyetçi mağdurlar, Yeliz Şirin, Çiğdem Tuncer, hazır bulunurken, aracın sürücüsü Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve 10 yıl hapsi istenen Mustafa Kemal Kölelioğlu gelmedi. Sanık avukatı, Gökhan Semiz'in, daha önce geçirdiği bir trafik kazasında araçtan atlayarak kurtulduğunu arkadaşlarına söylediğini belirterek, ‘‘Bu kaza sırasında da kurtulma psikolojisi ile atlamış olabilir. Dolayısıyla müvekkilimin kusur oranının düşük olacağı anlaşılacaktır’’ dedi. Aynı araçta bulunan Yeliz Şirin ise ‘‘Mustafa, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sağa sola savrulduk. Bu arada arkada bulunan Gökhan'ın kapıyı açmaya çalıştığını gördüm’’ dedi. Mahkeme heyeti, olay mahallinde keşif yapılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kaza mağdurları ifade verdi

Gökhan Semiz'in öldüğü kaza ile ilgili duruşmada otomobilde bulunan Yeliz Şirin ile Çiğdem Tuncer ifade verdi. Bakırköy 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya 10 yıl hapsi istenen sürücü Mustafa Kemal Kölelioğlu katılmadı. Kölelioğlu halen Metris Cezaevi'nde...






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!