Gökçen öğretmenden geriye, bu görüntüleri kaldı

Güncelleme Tarihi:

Gökçen öğretmenden geriye, bu görüntüleri kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2009 20:24

İSTANBUL'dan 8'i kadın toplam 13 arkadaşı ile birlikte motosikletleriyle Karadeniz turuna çıkan ve dönüş yolunda geçirdiği kazada yaşamını yitiren ana sınıfı öğretmeni 26 yaşındaki Gökçen Yılmaz'dan geriye, tura çıkmadan 1 gün önce ailesiyle birlikte ağabeyinin oğlu Sencer'in doğumgününde çekilen bu mutluluk görüntüleri kaldı.

Haberin Devamı

GÖKÇEN'İN AİLESİ YIKILDI

İstanbul'da bir rehabilitasyon merkezinde ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan Gökçen Yılmaz, 2 Ağustos günü motosikletleri ile Karadeniz turuna çıkmak için Pendik çıkışındaki bir akaryakıt istasyonunda 8'i kadın 13 arkadaşı ile buluştu. Daha sonra konvoy halinde yola koyulan gruptakiler, turlarını tamamladı ve dönüşe geçti. Ancak Gökçen öğretmen, 34 AS 2224 plakalı motosikletiyle Samsum yakınlarındaki Toptepe Mevkii'nde önündeki giden bir otomobili solladığı sırada karşı yönden gelen Şefik Akbulut yönetimindeki 01 RS 988 plakalı TIR'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Gökçen Yılmaz, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Acı haberi alan amca Dursun Ali Yılmaz, Gökçen öğretmenin cenazesini Samsun'dan aldı ve dün baba ocağı olan Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Adasarhanlı Köyü'ne getirdi. Burada Gökçen öğretmen, doğum günü olan dün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi.

SON GÖRÜNTÜSÜ

Gökçen öğretmen arkadaşları ile tura çıkmadan önce ailesinin yanına geldi ve 1 hafta burada kaldı. Yola çıkmadan 1 gün önce ise 1 Ağustos günü 6 yaşına giren yeğeni, ağabeyi Tacettin Yılmaz'ın oğlu Sencer'in doğum gününe katıldı. Burada bütün aile fertleri neşeli bir halde doğum gününü kutladı. Gökçen öğretmen doğum gününde çevresine gülücükler saçtı ve yeğeni ile birlikte doğum günü pastasını kesti. Ertesi sabah ise yeni aldığı motosikleti ile Karadeniz turuna çıkmak için baba ocağından ayrıldı. 8 gün sonra ise cenazesi geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!