Göğsünde 5 milyon dolar var

Güncelleme Tarihi:

Göğsünde 5 milyon dolar var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2008 11:34

İnanması belki kolay değli ama bu güzelin göğsünde tam 5 milyon dolar var.

Haberin Devamı

İŞTE 5 MİLYON DOLARLIK SUTYEN

Her yıla bir moda şöleniyle damgasını vuran ünlü iç giyim firması Victoria's Secret bu yılki defilesine de çok iddialı hazırlanıyor. Birbirinden ünlü mankenlerin firmanın yeni koleksiyonunu tanıtacağı defilenin 'ağır topu' ise değeri tam 5 milyon dolar olan bu sutyen.

Firmanın gözde mankeni Adriana Lima'nın podyumda giyeceği bu sutyen ünlülerin kuyumcusu Martin Katz tarafından özel olarak tasarlandı. Sutyende 3 bin 575 siyah elmak, birer karatlık 117 tane yuvarlak beyaz elmaz ve 37 tane de yakut bulunuyor. Sutyen, beyaz renkli elmanların ucuna yerleştirilmiş iki tane büyük siyah renkli elmasla tamamlanıyor. Pek ok kişi için bir fanteziden öte gidemeyecek olan bu değerli sutyenin değeri ise tam 5 milyon dolar. Tasarımcısının "sadece pahalı bir fantezi" diyerek tanımladığı sutyeni kimin satın alacağı hatta onu alacak birilerinin çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

Haberin Devamı

Defile öncesinde sutyenle objektif karşısına geçen ünlü manken Adriana Lima ise moda dünyasının en çok kazanan mankenlerinden. Lima, geçen yıl 4 milyar dolarlık servetiyle Forbes dergisinin en zengin 100 ünlü listesinde yer almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!