Glock’lu intihar

Güncelleme Tarihi:

Glock’lu intihar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2014 01:29

Bursa’nın tanınmış müteahhidi Engin Çelik, aracında ruhsatlı silahıyla intihar etti. Çelik’in cebinde, çocuklarına bıraktığı, ‘Ben bu işleri başaramadım’ notu bulundu.

Haberin Devamı

BURSA’da, kamu kurumlarının inşaat işlerini yapan müteahhit Engin Çelik, dün cipiyle, Uludağ yolundaki İnkaya piknik alanına gitti. Çam ağaçları yanına park eden evli ve 3 çocuk babası Çelik, bir süre aracında oturdu.

BİR EL SİLAH SESİ

Çelik, daha sonra, Glock marka tabancayla başına ateş etti. Piknik alanı görevlisi park ücreti için yaklaştığında, direksiyon başındaki Çelik’i kanlar içinde gördü. Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çelik kurtarılamadı. Polis, Çelik’in cebinde, çocuklarına hitaben yazdığı, “Ben bu işleri başaramadım. Elimden geleni yaptım. Olmadı, bir sürü insanı sıkıntıya soktum. Bu dünyadan gidiyorum. Beni affedin” notu buldu.
Çelik’in, son zamanlarda yaptığı işlerin hakedişlerini zamanında alamadığı için borçlarını ödeyemediği belirtildi. Maaşları ödemekte de zorlandığı kaydedilen Çelik’i tanıyanlar, “Mal varlığı bunları karşılamaya yeterliydi. Bunalımdan çıkamadı” diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!